A pa to mi je spavaca soba sto sta joj fali Od visak kinder jaja glava ne boli Tu sam radio do pre nekih mesec dana a sada sam preuredio jednu sobu za rad
lol = laugh out loud,kao ono smjeshno pa se kratica koristi ...
fakat = neshto kao to fakat zato i sl o_O nek pojasne kajkavchani jer ja sam iz dalmacije
ba= ako mislish ej ba ili shto ba onda , je to znachenje za chovjeche itd ala brate i sl ..
Pa i nisam nesto bas zadovoljan lemilicom platio sam je 20evra.Stanica je dobra ali je vrh loseg kvaliteta a i ima na lemilici matica koja sluzi da se usrafi vrh ali ona se stalno odvija a i smeta negde kad trebe lemilicom da se pridje pod uglom.Za neki dan cu kupiti drugu lemilicu da zamenim a stanicu cu da zadrzim istu.Videces pored lemilice sam uslikao i velerov vrh razmisljao sam njega da stavim ali sam odustao.Ovu lemilicu koristim za grube radove popraljanje tv-a,skidanje hladnjaka.MADE IN CHINA ORIGINAL
Ovu lemilicu koristim za fine radove ona je 30w.Kupio sam sve posebno lemilica je 5evra postolje oko3-4evra kutija oko2evra a regulaciju sam izvadio iz kineske stone lampe lampa je bila 2evra tako da me je mrzelo za taj novac da pravim regulaciju