samo treba da nadjes dostaaaa sipki od kojih ces da sastavis ovaj kostur!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Struja wrote:Pozdrav ekipa! (20.08.2006)
Evo prošlo cca. mjesec dana kako sam počeo raditi nekakvo "vozilo" koje je bazirano na peglici. Kupio sam peglu u voznom stanju, neregistriranu, skinuo kompletnu mehaniku (ovjes, kočnice, motor, neke nosače itd ....) i počeo sa izradom nove šasije. Vozilo je namjenjeno za čistu zajebanciju po šumi i OffRoad terenima (po zagorski: Kam Te Vrag Zjebal)![]()
Šasija je kompletno rađena od cijevi, koncipirana kao kavez u kojem su vozač i suvozač relativno sigurni od udaraca, prevrtanja i sl. Sve je otvoreno, nema nikakvog lima osim na dijelu poda ispred sjedala i blatobrana. Nema se šta puno za pisati, sve je vidljivo na slikama ...
Po mojoj procjeni, trebat će mi još cca. mjesec dana da napravim završne radove: pojačanja, farbanje, montažu, struju itd .... Sve nove fotke ću postati u ovaj topic.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Update: (28.08.2006)
Nakon još nekih sitnih dorada, šasija je pofarbana temeljnom bojom.
![]()
Update: (04.09.2006)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ukratko:
* Pofarbana konstrukcija
* Pofarban ovjes
* Montiran prednji i stražnji ovjes
* Postavljen motor
* Posložene kočnice (povučene komplet nove cijevi i lajtunzi)
* Napravljen špur
Jučer smo napravili prvi probni đir! :hm Provičene su osnovne električne instalacije, montiran mjenjač, kuplung, gas, čok, postavljen akumulator i još neke sitnice .... (slike uskoro)
Moram još srediti svjetla, pojaseve, ručnu kočnicu i neke sitnice ..... Uglavnom, za sada sve 5!Sve je prema pljanovima. Klinci su oduševljeni a susjedi sa čuđenjem gledaju koji je sad ovo k*****. :baby
Copy-paste topic sa jednog HR FIAT foruma.
Pozdrav, Struja
Struja wrote:Posljednji update:
![]()
![]()
![]()
Ukratko:
* Sređena kompletna elektro-instalacija
* Postavljena prednja i stražnja svjetla
* Montirani pojasevi
* Ostale sitnice ....
Ostalo je da još postavim blatobrane, maglenke i neke sitnice .....
Uglavnom to bi bilo to,
Ovo su "putevi" po kojima se vozimo ....![]()
![]()
Vozilica ide mrak ..... i dalje bez ikakvih problema ....
Hvala svima na podršci!
Pozdrav, Struja
============= Over & Out =================