izrađujem pločice, dvoslojne, komplicirane, provjeravam i te
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: izrađujem pločice, dvoslojne, komplicirane, provjeravam i te
NE. lotstop; nego prozirni lak za lakše lemljenje. Ja to zovem lotlack; a i moj izrađivač pločica.
Tiplon mi radi taj stop lak; to je ipak za serijsko lemljenje, kad moram polemit 1000 ledica za smjenu
Tiplon mi radi taj stop lak; to je ipak za serijsko lemljenje, kad moram polemit 1000 ledica za smjenu
- Feko
- Stariji član
aha, sorry, u brzini sam krivo zaključio
toga ima u spreju, zar ne?
- Feko
- Stariji član
da, toga ima u sprayu...
ali eto vidite da se ne isplati raditi za prodaju. OK, naplatiti materijal i da baš ne radiš besplatno...nekih 50 kuna za jednu pločicu tj. "pomoći" kolegi, ali očekivati da se zaradi na izradi pločica teško...
ali eto vidite da se ne isplati raditi za prodaju. OK, naplatiti materijal i da baš ne radiš besplatno...nekih 50 kuna za jednu pločicu tj. "pomoći" kolegi, ali očekivati da se zaradi na izradi pločica teško...
jel vam sad jasno da nema koristi od tih sitnih naplata.... a ovo radim iz koristi... što veće
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
Sretno ti bilo, iskreno bi volio da ti krene biznis na veliko i zgrneš veliku lovu, ali šanse su male pored velikih igrača koji rade za "profiće", a od nas hobista teško da ćeš izvući toliku lovu.
- Feko
- Stariji član
@stefdenne, takvim razmišljanjem možeš "loviti u mutnom" po plavom oglasniku, njuškalu ....gdje se uvijek nađe "budala" koji imaju para a nemaju znanja...
Onda... odi raditi negdje drugdje!
Mi to ovdje radimo iz zadovoljstva, gušta, meraka... kako ko zove!
Mi to ovdje radimo iz zadovoljstva, gušta, meraka... kako ko zove!
ali ovaj oglas nije namjenjen vama forumašima nego onim zalutalim klincima kaj dođu tražeći pomoć ili nekoga kaj bi im izradio nešto jer neznaju sami...
i ja za sebe radim iz zadovoljstva i tražim pomoć za sebe... zato i nebi od vas tražio da mi izradite nego bi si sam... ali uvijek se nađe zalutala ovca
i ja za sebe radim iz zadovoljstva i tražim pomoć za sebe... zato i nebi od vas tražio da mi izradite nego bi si sam... ali uvijek se nađe zalutala ovca
Eno na forum.hr netko traži bubu.
Pa kad si sam postao sliku kako bušiš rupice na PCB pored iglua, a u daljini se vidi bijeli medo kako čeka da završiš... jel' ono bilo na -38 CFeko wrote:Pa nisam normalan, da.
No ti Shenda si to ooodddavno znao
Mogu ja pustit bubu???
Nije to Buba od Fazlinovića
Feko nisi sam, ima nas josFeko wrote:ne znam kako da ovo shvatim jer ih ja ne izrađujem fotopostupkom nego prijenosom tonera,stefdenne wrote:... btw izrađujem fotopostupkom, kao većina normalnih ljudi...