ovo je 3 put mislim da su me odjebali
moracu se opet registrirati.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Mito i korupcija, takva je nacija, uvijek zajebancija, satra nas carina!VasilyZaitsev wrote:Prosto je nevjerovatno kako te ovi "nasi" mogu zajebat do bola.
Narucih neke MP3 decodere, memory chipove i jos par drugih chipova iz ST Microelectronicsa, morah(!) sacekati par dana da odobre sampleove, par dana dok stigne i sad me zove lik iz Intereurope (inace rega lik) da me obavjesti da je paket zadrzan na carini na aerodromu i da za njega treba platiti $94!!!
Ja mu kazem da su to besplatni samplovi chipova, kaze on meni da zna on i da razumije, ali da ovi skotovi (ovo nije on reko) sa granicne sluzbe hoce da ocarine paket jer su toboze vidjeli MP3 decoder (a samo 2 cipa u paketu), pa bi se to moglo kao i prodati. JOJ.
Istina je da paket sadrzi ravno 20 chipova, ali da mi ocarine nesto sto je jasno oznaceno kao fr*e sample, mogu samo da se napuse *necega* konju. Tako sam sad heavily pissed off, a sto je najgore, ispast cu papak kad onim tamo u STM vrate paket (a i sami su krivi, sto nisu stavili vrijednost od $1, kao i vecina ostalih). A trebaju mi ti MP3 i memory chipovi.
Ne znam sta da radim, paket mi treba, a necu da platim $94 pa makar bio bogat ko Gates. Pokusat cu kontaktirat ovu gamad za carinjenje, da vidim moze li se sta iskemijat.
To je nasa draga i usrana Bosna...![]()
![]()
![]()