Poslali, cekam da stigne. Jes da se ovo moze nabaviti pravo jeftino ali sto i to kad vec mozes dzabe dobit, no?
Jos mi se neka zena javila, rekla da sve buduce zahtjeve za sampleove saljem njoj licno, da bi brze islo i da ce mi rado poslati. To je kad im slozis dobru pricu
Za limit ne znam, meni nisu postavili. Za "ozbiljnog" kupca-samplasa, limit je mozda veci
Ja sam narucio 3 kataloga i CD i kazu da su i oni fr*e.
Za cekanje nista mi nije rekla, kao ni kako ce poslati. Mozda dobijem za dan-dva onaj tracking number, posto nigdje ne pise da su poslali US mailom
Samo ne valja pretjerivat. Steta sto kod Fairchilda nema BIH, kao ni Hrvatske
Izgleda da su nas ukinuli zbog prevelike potraznje, jer kad vidis da je Albanija na spisku, a mi nismo, sve ti je jasno onda...
Firkragg wrote:Nije mi jasno zasto narucujete stvari koje se prakticki svugdje na balkanu dobiju za euro, i nema gdje se nemogu kupiti, BC547? 1N4001? 2N3055?
1N4007 ovdje kosta 10lipa i ja narucim svaki put po par stotina u komadu...
Ma sha ima veze. Nije to do cijene, covjeka vise obraduje to kad mu stigne, nego da ode u prodavnicu i da u njoj uzme. A vec i kad nude besplatno, sto da ne?
Elektronikom se bavim iz hobija, tako da mi nije must-have da nesto od gore navedenih komponenti (ili bilo kojih drugih) imam na stolu u roku od 1-2 sata. Kad stigne, stigne, samo nek stigne
Firkragg wrote:Nije mi jasno zasto narucujete stvari koje se prakticki svugdje na balkanu dobiju za euro, i nema gdje se nemogu kupiti, BC547? 1N4001? 2N3055?
nije problem u lovi, vec gdje to nabavit
evo kako je kod mene slucaj, nemam u blizini gdje kupit dijelove vec ih narucujem iz zagreba po rodjaku i cekam djelice i po mjesec dan, i dok to dode izgubim volju za pravit vise
ovakvih poput mene ima jos sigurno
tako nemoj nam zamjert sto narucujemo ovakve sitnice
nije problem u lovi, vec gdje to nabavit
evo kako je kod mene slucaj, nemam u blizini gdje kupit dijelove vec ih narucujem iz zagreba po rodjaku i cekam djelice i po mjesec dan, i dok to dode izgubim volju za pravit vise
ovakvih poput mene ima jos sigurno
tako nemoj nam zamjert sto narucujemo ovakve sitnice
A ima li izravna autobusna linija Zepce - Zagreb ? Ako ima, vozacu i kondukteru odnesi litru ljute i zamoli ih da od rodjaka preuzmu robu i donesu ti. Naravno, rodju nazoves i posaljes ga da ti kupi robu. Nema brze dostave !
Eo upravo mi stigle komponente iz CentraSemi-ja.
Ne da sam zadovoljan, nego sam prezadovoljan. Dvije stampane knjige: Thyristor Databook (176 str.) i Chip Databook (256 str.), CD sa databooksima i ostalim informacijama o njihovim proizvodima, te samplovi rasporedjeni u dvije crne kutijice. Poslali 11.4, evo stiglo danas, 18.4
Neam rijeci, zaista
znaci daju i oni dzabe sampleva,nemal postarine i carine ?
ako nema da i ja sebi narucim stosta
evo bas gledam.
daju li dzabe ove skupe :
bdx85c
bd680
bsx47
2n3866
2n4427