prekidac na daljinski
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- 555 chip
- Napredujem
Re: prekidac na daljinski
ali ti simi dao za daljinski, ja imam daljinski ali nemam modul, da sad ne objasnjavam vidi prvi post
Shit happens every day!
ja ti nisam ništa dao..nego samo u google napisao riječi s kojima bi trebao naći shemu..na kojoj frekvenciji radi taj tvoj daljinski
Slušaj petico... džabe se razvlačiš s temom. To nije tako jednostavno kako misliš, tvoj daljinac koji imaš vjerovatno radi na 433 MHz i na toj frekvenciji šalje neki KOD-šifru, koju prijemnik prima i uključuje neki potrošač.
Znači mani se toga sa tim daljincem, on ti može poslužiti samo ako nađeš prijemnik od istog proizvođača.
Nego ako ti to treba potraži po netu.. ima gotovih RF TX/RX modula i s njima to možeš odraditi.
Druga opcija ti je već ponuđena.. imaš autoalarma za 25-ak Eur-a, rasturi i vozi...
Znači mani se toga sa tim daljincem, on ti može poslužiti samo ako nađeš prijemnik od istog proizvođača.
Nego ako ti to treba potraži po netu.. ima gotovih RF TX/RX modula i s njima to možeš odraditi.
Druga opcija ti je već ponuđena.. imaš autoalarma za 25-ak Eur-a, rasturi i vozi...
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
- 555 chip
- Napredujem
dobra ideja
TEMA ZATVORENA NEMOJTE VISE POSTIRATI!!!!
TEMA ZATVORENA NEMOJTE VISE POSTIRATI!!!!
Shit happens every day!