Prijedlog za FB
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Prijedlog za FB
ja se definitivno slažem s @Traxom...mislim šta je taj fb tako poseban... stavljam svoje slike, pišem po nečijem "zidu", kraće rećeno gubim vrijeme...jedino što mi je malo zanimljivo to je Zynga Poker ali ostalo je totalna glupost!
kad čujem kako neki moji prijatelji provode sate i sate na fb ja nemogu vjerovati kako im se da biti tamo!
ako vas zanima razlog zašto sam reg. na fb: nagovor prijatelja.....
kad čujem kako neki moji prijatelji provode sate i sate na fb ja nemogu vjerovati kako im se da biti tamo!
ako vas zanima razlog zašto sam reg. na fb: nagovor prijatelja.....
Pa i ja sam se rego na FB zbog cure
ne svojom voljom...
ne svojom voljom...
@Morgan, kakav si ti to macho muškarčina kad cura s tobom mlati po svojoj volji? Nastaviš li tako, morat ćeš uskoro prati i peglati.
Inače, taj fejsbuk i ostala sranja su izmišljena da bi se glupava raja još više zaglupljivala i trošila novce, te tako stvarala profit internet provajderima i mobilnim operaterima (može se i s takozvanih pametnih telefona pristupati tom sranju). Ista priča je i s onim lancima sreće koji su kolali (i još uvijek kolaju) e-poštom.
Inače, taj fejsbuk i ostala sranja su izmišljena da bi se glupava raja još više zaglupljivala i trošila novce, te tako stvarala profit internet provajderima i mobilnim operaterima (može se i s takozvanih pametnih telefona pristupati tom sranju). Ista priča je i s onim lancima sreće koji su kolali (i još uvijek kolaju) e-poštom.
- Feko
- Stariji član
eee zbog svega navedenog ga mrzim i naravno, nikada se na nj ne bu registriral....pa ni moja ženaFeko wrote:Ja mrzim fejsbuk
Btw. Jednako mrzim i msn......valjda što je tako popularam
koristim google talk, skype i miradnu
dobro ja mislim da je MSN (po meni) ok...
ma htjela me upisati da bude kao "Uvezi s...."Smjesko wrote:@Morgan, kakav si ti to macho muškarčina kad cura s tobom mlati po svojoj volji? Nastaviš li tako, morat ćeš uskoro prati i peglati.
Zato...inače
Znaci niste u vezi...da bude kao "Uvezi s...."..
Samo dok ona procita ovo sto si napisao
Alexa
Jesmo
Ali neće ona ovo pročitat.....
Nju ne zanima elektronika
Ali neće ona ovo pročitat.....
Nju ne zanima elektronika
Mozda je ne zanima elektronika ali ce je zanimati kad ti ja napisem na zid
Slobodno