Kao prvo nisam mu rekao da nesmije raditi stranice nego sam dao savjete u malo oštrijem tonu, sorry ako sam nekoga uvrijedil. Mislim bolje da mu netko da malo kritika pa da onda ide ispravljati ono što je krivo i tako nauči i s vremenom i iskustvom će(evo iskoristio sam ć sa odvijačem-šrafncigrom) doči i puno bolje stranice, a ako netko konstantno hvali ne baš bajne rezultate onda če i stranice ostati na niskom nivou. Pa tako je sve u životu, moraš prihvatiti dobronamjerne kritike i raditi na sebi i svojem znanju i stalno se razvijati i tako se dođe do rezultata.pajser wrote:@ jahač kamenja
pa njemu nitko ne brani da si napravi stranicu na internetu, a isto tako je može reklamirat di želi pod uvjetom da ima dopuštenje od strane administratora stranice di se reklamira, na netu imaš toonu stranica sa istom tematikom, imaš na forum.hr, artas.hr, DIY audio, tam neka engleska o elektromotornim pogonima, bug.hr... I kaj sad još jedna takva na netu. Pa nije ni prva a ni zadnja. Sigurno buš i ti kad napraviš svoju prvu stranicu, odmah tu pod elektro linkove buš ju reklamirao i goovrio da svi dodu.
Kao drugo, baš zato jer postoje stranice koje su razvijene i posječene mislim da se nebi trebalo inzistirati na otvaranju novih po mojem mišljenju nekvalitetnijih(naravno to je samo moje mišljenje na koje imam pravo).
E sad, ja sam dao par savjeta kako poboljšati stvari pa autor to može prihvatiti ili može nastaviti po svojem, njegov izbor.
Več sam ja odmakao daleko od svojih prvih stranica i svojih prvih pokušaja CMSa. Evo baš sam prije pola sata čistio sobu i našao stari 8 MB USB(da da davno je to bilo) na kojem je moj drugi po redu CMS u PHP + MySQL napravljen, a svoju baš prvu stranicu ikad sam radio u Front Pageu 97(dada davno je to bilo )
Trenutno se razrađuje jedan ozbiljniji web projekt pa ču naravno kada bude gotov objaviti tu link pa vi komentirajte i mislim da če vas zainteresirati jer takvo nešto na našim prostorima ne postoji a puno ljudi bi imalo koristi od toga, ali za sad je to poslovna tajna tako da nesmijem više pisati.