Znači ključ mora bit blizu daljinskog i auta da bi daljinski radio
To već ima smisla
RFID cracking!!!
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Da pokusam opet
Iz pocetka:
U kljucu (ne privjesku!) gore pri vrhu (gdje hvatas rukom) ima maleni crni plasticni kruzic. Evo pogledaj sliku:
Eh TO TI JE RFID CHIP. U samom autu (fabricki je sve ovo sto pricam) ti ima RFID citac, koji, kada prineses OVAJ kljuc BRAVI ZA PALJENJE, "otkljuca" ili "omoguci" startanje motora.
Valjda je sad OK!
Ovo drugo: je daljinski koji IMA bateriju...
RFID se ne koristi znaci za otkljucavanje auta kao sto sam rekao (bar je to kod mene slucaj), za to imam alarm sa svojim daljinskim...
Iz pocetka:
U kljucu (ne privjesku!) gore pri vrhu (gdje hvatas rukom) ima maleni crni plasticni kruzic. Evo pogledaj sliku:
Eh TO TI JE RFID CHIP. U samom autu (fabricki je sve ovo sto pricam) ti ima RFID citac, koji, kada prineses OVAJ kljuc BRAVI ZA PALJENJE, "otkljuca" ili "omoguci" startanje motora.
Valjda je sad OK!
Ovo drugo: je daljinski koji IMA bateriju...
RFID se ne koristi znaci za otkljucavanje auta kao sto sam rekao (bar je to kod mene slucaj), za to imam alarm sa svojim daljinskim...
Ja sam se susreo s takvim uredajem na skijanju gdje dobijes karticu koja sluzi kao kljuc,to postoji u svim novijim hotelima a mislim da se radi o slicnom ili moguce istom sistemu sa antenom i koju kada prislonis uz vrata,stisnes gumb i mozes jedino tako otvorit vrata-pa me zanima dal mogu sa onim rifd cracking uredajem otvarati mozda hotelska vrata?