Forum

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

marty.markoh
Napredujem
Napredujem

Post by marty.markoh »

Taj je link koristan ali nije li još korisnija funkcija traženja (search) pa je nema na forumu.Kako uopće naći nešto ako je u prijašnjim postovima a da nemoraš pročitati brdo strana? :D
pedja089
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by pedja089 »

pogledaj malo bolje, search postoji...
http://www.elektronika.ba/forum/search.php
marty.markoh
Napredujem
Napredujem

Post by marty.markoh »

Hvala-a još mi kaži Pedja089 kako si to dobio?!Search dugme ne reagira(jedino si mogao dobiti ukucavanjem linka?!Ma ,sada ukopčao-klik točno na natpis(samo on reagira a ne i sličica) a ne na cijelo dugme.
Elektronicar
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by Elektronicar »

Kako ne reagira ? Reagira i to dobro hocu reci ovde sve radi nevidim u cemu je problem.
pedja089
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by pedja089 »

zato sto slicica nije link. link je samo natpis, tako je sa svim dugmadima gore...
denahv
Pravo sam se raspisao :)

Post by denahv »

marty.markoh wrote:Taj je link koristan ali nije li još korisnija funkcija traženja (search) pa je nema na forumu.Kako uopće naći nešto ako je u prijašnjim postovima a da nemoraš pročitati brdo strana? :D
Prije je bio search box ali je izbačen... Meni isto puno puta zatreba neka stara tema, a neznam gdje je. Onda se sjetim nečega što piše u temi, u Google upišem recimo: "windows 98" ili neke ključne riječi u topicu i na kraju stavim "elektronika.ba". I to je cijela fizolofija :) . Primjer: http://www.google.hr/search?hl=hr&clien ... %BEi&meta=

A kada se želim vratit na početak sajta, jednostavno kliknem na ikonu u favoritima i to je to...
ivan 2
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by ivan 2 »

Moras se prvo prijavitonda gore u lijevom uglu imas naredbu serch.

Voltmetar ako hoces goglu zadat rijec da pretrazi sam sa jednog sajta moras ovo napravit onda ce ti izbacit samo stranicesa toga sajta primjer: windows 98 site:www.elektronika.ba

Pozz!
DaTi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by DaTi »

@ivan 2 e svaka cast za ovo z sajtom i za google nisam za to znao.... a uvek posluzi :)
denahv

Post by denahv »

@Ivan 2, hvala :wink: .
Post Reply