Nerviraju me ovi urednici elektora toliko su reklama nagurali u tu novinu da je to katastrofa Skidao sam sa neta pre i EPE ali su takodje puni reklama i oglasa
Ima li netko link s kojeg se moze skinuti Elektor od ovog mjeseca (12-2008)? Bas link, ne torrent!
Ima li netko link(ove) s kojeg(ih) se moze(gu) skinuti Everyday Practical Electronics, takodjer od ovog mjeseca i godista 2000, 1998, 1997 itd. Ove izmedju sve imam i pocistio sam reklame iz njih. Htio bih kompletirati kolekciju pa zaprziti na CD ili DVD i poslati nekome tko ima flat-rate da podigne na neki server kako bi i ostali zainteresirani mogli doci do toga. Skinuo sam i poprilican broj firmware datoteka i ostalog za projekte iz EPE, pa bih i to prilozio u kompilaciju.
Ajde raja, pomozite meni da bih mogao pomoci vama.
Ma puna mi je glava informacija. Jednostavno nema vise mjesta za nove, pa mi se ne da citati upute za torent klijente i ostalu zavrzlamu.
Nego, muci me jos nesto. Od nekud sam skinuo ove datoteke koje se vide na slici u privitku. To je image datoteka za Elektor - godiste 2003. Uz tu datoteku ima i jedna slika (slika CD-a ) i jos dvije (sa ekstenzijama .ccd i .sub). Ovu image datoteku sam probao snimiti Nerom 8, ali snimku ne mogu otvoriti. Moze li me netko uputiti kako bi to trebalo snimiti? Mozda treba nekako ukljuciti i preostale datoteke, a to ne znam.
Ja za image koristim Magic ISO, mislim da nije veci od 5MB.
A sto se tice torrenta, Bit Comet, bolji od Bit Torrenta, ima i plug-in za browsere za skidanje video, audio i flash fajlova sa weba.
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...