Predlozi
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Predlozi
Kad smo kod brisanja, i sredjivanja postova ja ne mogu pobrisati sve koliko Slavko MK moze nasrati. Od njegovih postova sam digao ruke...
Primio moderatorske funkcije i bacam se na posao posle rucka buhahahahahahah bicu baba roga shalim se naravno
A pedjo pogledaj u sheme tek koliko ima dupliranih postova i istih pitanja a za ovo cemo da se dogovorimo brisanje gluposti i slicno. Ajde molim te poshto samo imam mod funkcije na Gotovi projekti prebaci iz projekti u izradi ono moje SMPS 12 to +/-35 da posredim u gotove projekte
- Feko
- Stariji član
ovakav elan sam ja imao kad sam počeo raditi na radiju. Šta 8 sati bio sam tamo cijeli dan (i noć )...a sad jedva čekam da zbrišem doma
Znam feko nadam se da cu da istrajem
- Feko
- Stariji član
da, na to se odnosi ova moja recenica:pedja089 wrote:Kad smo kod brisanja, i sredjivanja postova ja ne mogu pobrisati sve koliko Slavko MK moze nasrati. Od njegovih postova sam digao ruke...
Feko wrote:..Ja čim vidim da je neki član otvorio 10 raznih topića sa pitanjima...više uopće i ne čitam i otvaram njegove teme......
pedja089 wrote:Kad smo kod brisanja, i sredjivanja postova ja ne mogu pobrisati sve koliko Slavko MK moze nasrati. Od njegovih postova sam digao ruke...
zašt nije dobio ban?
dajte mu jos jednu sansu jer ipak je popravio ono napajanje za satelitsku il za sta vec
sad sljede slike njegovog rada jer ima sve informacije da bi mogo nesto napravit
ako umjesto slike okaci pitanje, zna se ...
sad sljede slike njegovog rada jer ima sve informacije da bi mogo nesto napravit
ako umjesto slike okaci pitanje, zna se ...
Nikad briga, nikad stres, pijte samo Kraš Express
A zashto mega ti nisi dobio ban? Koliko mene secanje sluzi zasluzivao si ga u mnogo navratamega162 wrote:pedja089 wrote:Kad smo kod brisanja, i sredjivanja postova ja ne mogu pobrisati sve koliko Slavko MK moze nasrati. Od njegovih postova sam digao ruke...
zašt nije dobio ban?
Pedjo zashto nemam nigde opciju move? imam copy/paste/resync i nigde nema standardno kao na drugim forumima one ikonice koje dobijash kao mod?
Dobio 3 bana, na po 1 dan...
kojih to navrata?A zashto mega ti nisi dobio ban? Koliko mene secanje sluzi zasluzivao si ga u mnogo navrata
ja sam imal samo jednu glupu temu koja je imala 10-tak stranica, nisam svaki dan otvaral teme i pital isto
- sindja1204
- Odlično uznapredovao
@[eDo], cestitam ti na novoj funkciji.Nemoj samo da brises sve gluposti. Nece biti vise tako zanimljivo.
Sto se tice ciscenje i presredjivanje foruma... bilo je toga mnogo sto smo morali Pedja i ja da odradimo ali naravno stalno se gomilaju nove teme i to mora da se isprati a svi imamo i svoje privatne poslove pa ne stizemo toliko da se posvetimo svemu tome. A zamislite kako izgleda kad treba da se ceo dan lista forum i brisu gluposti i izjave koje nemaju veze sa mozgom
Sa druge strane buduci da smo stalno u kontaktu Trax, Pedja i Ja uvek tezimo i dogovaramo se da ispadnemo sto vise fer sto se tice banovanja, opomena i ostalog ... sve to nekako treba izbalansirati a to je bas ovo sto Pedja hoce a nekom skrene paznju na popravku ponasanja pa banuje na po 1 dan i opominje na PP i opet ga tolerise posle 3 banovanja jer gledamo da sto vise ispadnemo ok i da nam forum radi sto bolje a ne da budemo babaroge
Sa druge strane buduci da smo stalno u kontaktu Trax, Pedja i Ja uvek tezimo i dogovaramo se da ispadnemo sto vise fer sto se tice banovanja, opomena i ostalog ... sve to nekako treba izbalansirati a to je bas ovo sto Pedja hoce a nekom skrene paznju na popravku ponasanja pa banuje na po 1 dan i opominje na PP i opet ga tolerise posle 3 banovanja jer gledamo da sto vise ispadnemo ok i da nam forum radi sto bolje a ne da budemo babaroge
Po meni bi bilo najbolje da svi novi na forumu nemogu nista komentirati,niti otvarati topic dok se ne predstave.
I slazem se sa edo-vim prijedlozima
I slazem se sa edo-vim prijedlozima
Samo [eDo] da bude babaroga
Ovo se lako riješi, angažira se još par moderatora, i da naprave reda. Trenutno stanje je takvo da postoji gomila tema koje na spadaju u rubrike gdje bi inače trebale spadatistojke369 wrote:Sto se tice ciscenje i presredjivanje foruma... bilo je toga mnogo sto smo morali Pedja i ja da odradimo ali naravno stalno se gomilaju nove teme i to mora da se isprati a svi imamo i svoje privatne poslove pa ne stizemo toliko da se posvetimo svemu tome. A zamislite kako izgleda kad treba da se ceo dan lista forum i brisu gluposti i izjave koje nemaju veze sa mozgom
Ljudi se jednostavno premalo trude da opišu što im treba, daju premalo podataka o problemu, a kod prodaje bubnu "prodajem kondenzatore", pa se misli. Smatram da takav način nije dobar, već da bi se sustavno trebalo poraditi na povećanju kvalitete foruma. Posebno kritično kod "razmjene komponenti" i "elektro linkova"..
Mislim da se treba napraviti nekakav "template" posta za rješavanje kvarova. Znači, obavezno navesti: točan model uređaja, tip uređaja, simptome kvara, eventualne zaključke itd.
Dalje.. nema sticky tema po forumu, kao ni ČPP (FAQ), što bi posebno koristilo kod rubrika tipa PIC, AVR.. (kako početi: koji programator, koji jezik, gdje skinuti, gdje kupiti, itd.). Iz tog razloga se stvara velik broj duplih tema.
Ima toga još, al od ovoga bi se moglo krenuti.
zigzag9 svaka cast veoma pametno i mudro misljenje u potpunosti se slazem s tobom,no vidjeti cemo dali hoce trax htjedi dodati par moderatora mozda da se napravi natjecaj za moderatora.
Administrator/Moderator funkcije se ne dodaju tako lako bar po meni. Najbolje je funkcije dati najstarijim i naj aktivnijim clanovima A takvih je malo...
Odavno sam predlozio ciscenje kompletnog foruma i neaktivnih clanova ali je to mnogo ogroman i zahtevan posao za tako malo ljudi...
Odavno sam predlozio ciscenje kompletnog foruma i neaktivnih clanova ali je to mnogo ogroman i zahtevan posao za tako malo ljudi...