LEMNA STANICA SA ATMEGA8
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- Feko
- Stariji član
Re: LEMNA STANICA SA ATMEGA8
JEEEE
Pa to čudo i radi
Pa to čudo i radi
- morski_pas
- Odlično uznapredovao
he he he i mislio sam da ćeš biti zapanjen , možda sada snimim i u 3D varijanti
Gde si sad postavio sad moram da zurim sa svojim projektom ubice me @Feko
Josh nisam ni krenuo za Vranje a projekat vec mora da bude gotov
Josh nisam ni krenuo za Vranje a projekat vec mora da bude gotov
- morski_pas
- Odlično uznapredovao
ma nebrini budem ja Feku udobrovoljio jednim dobrim ribljim menijem kad se spusti kod mene
@morski_pas
dobro lemilo, svaka ti dala @ribica2102
profi uradak:)
-
- Napredujem
To [eDo] - nisi shvatio što sam ti htio reći - tvoja stvar je koju ćeš ručku koristiti ,nego se radi o tome da treba mjeriti odnosno ommetrom provjeriti radi li se o grijaču ili senzoru a u onom citiranom tekstu je navedeno da je grijač dva oma (ustvari se radi o senzoru tj termoparu).
To morski_pas - lijep uradak (no heat treba svjetliti dok se lemilo grije a ready kad je dostignuta zadana temperatura a ne obrnuto).
Pozdrav!
To morski_pas - lijep uradak (no heat treba svjetliti dok se lemilo grije a ready kad je dostignuta zadana temperatura a ne obrnuto).
Pozdrav!
Bravo za strpljenje, gledati 3,5 minuta kako se grije lemilica, .... neprocjenjivo
mene odusevio izgled i kako lijepo raste temperatura nekih pola minuta i kraj price
mene odusevio izgled i kako lijepo raste temperatura nekih pola minuta i kraj price
- morski_pas
- Odlično uznapredovao
he he taman sam htio napisati kako trebam zamjeniti mjesta ledericama kad ti oštro oko odmah primjetiš nedostatke ,ma Feko je sve kriv ne stignem ga pratit he helab1722tec wrote:To [eDo] - nisi shvatio što sam ti htio reći - tvoja stvar je koju ćeš ručku koristiti ,nego se radi o tome da treba mjeriti odnosno ommetrom provjeriti radi li se o grijaču ili senzoru a u onom citiranom tekstu je navedeno da je grijač dva oma (ustvari se radi o senzoru tj termoparu).
Pozdrav!
- Feko
- Stariji član
Vas mlade treba malo pogurati...da ja ne podbadam još bi se radila pločica...a ovako je sve već gotovo
- morski_pas
- Odlično uznapredovao
niho prijatelju jel ima neka kod tebe što bi dala ,evo mene odmah na čevapeniho wrote:@morski_pas
- morski_pas
- Odlično uznapredovao
e moj Feko hvala ti za ono mlad imaš i pivo uz plodove mora .....Feko wrote:Vas mlade treba malo pogurati...da ja ne podbadam još bi se radila pločica...a ovako je sve već gotovo
@morski_pas bude se vec naslo nesto, mada mislim da je kod tebe ipak veci i bolji izbor
hehe kako je krenulo Feko bi mogao imati i za ponijeti.e moj Feko hvala ti za ono mlad imaš i pivo uz plodove mora .....
-
- Napredujem
Ma nema oštro kolega, nego je to već navika ,kad sebi nešto čekićaš, kolko god se trudio uvijek ti
neko nešt ima za prigovorit (to znam iz vlastitog iskustva "decenije su u pitanju" (HI)) pa
jednostavno nisam mogao odoliti prilici .....
neko nešt ima za prigovorit (to znam iz vlastitog iskustva "decenije su u pitanju" (HI)) pa
- morski_pas
- Odlično uznapredovao
he he samo ti prigovorilab1722tec wrote:Ma nema oštro kolega, nego je to već navika ,kad sebi nešto čekićaš, kolko god se trudio uvijek ti
Konachno sam uspeo da isprogramiram atmega8 bez greshke i nije crkao al sada imam drugi problem Lemilica nece da se greje preko sklopa a greje se kada je povezem na labaratorijski ispravljach...takodje reaguje na temperaturne promene kada grejem drugom lemilicom i kada se okrece onaj trimer i tasterima i sve ali kada treba da greje to jednostavno ne radi (( da li je moguce da je do irfz46 ? Okachim klip na youtube malo kasnije Bash sam se smorio a taman sam krenuo da je pakujem ((
Dovedi napon na gejt pa ces videti jel je on...
- morski_pas
- Odlično uznapredovao
dodaj ledericu između gejta i nožice 15 pa ćeš vidjeti dali treperi ,možeš provjerit i zenericu otkači je kod probe nije toliko bitna
- Attachments
-
- dodatak.jpg (34.56 KiB) Viewed 7346 times
- morski_pas
- Odlično uznapredovao
nisam siguran ali mislim da si stavio zenericu naopako
- Attachments
-
- zenerica.jpg (50.02 KiB) Viewed 7346 times
Bravo morski pas U pravu si oko sokolovo
http://www.dodaj.rs/f/3p/gi/1SP1gK7S/plocica.png
Ni sam ne znam kako mi je ovo promaklo...Ali gledam obicno zenerica katoda ka masi a ovde je obrnuto valjda sam je iz navike ubacio tako al po semi treba kontra apsolutno si u pravu
http://www.bezkz.su/_pu/2/s83439745.jpg
Sutra probam pa javljam A kako da je izbazdarim da pokazuje tacnu temperaturu?
http://www.dodaj.rs/f/3p/gi/1SP1gK7S/plocica.png
Ni sam ne znam kako mi je ovo promaklo...Ali gledam obicno zenerica katoda ka masi a ovde je obrnuto valjda sam je iz navike ubacio tako al po semi treba kontra apsolutno si u pravu
http://www.bezkz.su/_pu/2/s83439745.jpg
Sutra probam pa javljam A kako da je izbazdarim da pokazuje tacnu temperaturu?