zastava 101
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
trax stavrno fin polo, najvise mi se svidaju ona kruzna svjetla ko u BMW-a,
mogo bi ga uvest ko oldtimera al je jos premlad, ako je 88. godiste, neznam sad bas kolko je granica za oldtimera al jedan tip je bas nedavno uvezo iz njemacke mercana iz 70.-ih, neznam tocno koje godiste!
sto se tice muzike sad i ja sumnjam da ima 1200W snage, al prije dok je imo BMW 5 (90. godiste) onda je bilo sigurno, imo je naprijed 2 elipse JBL, bile su negdi oko 150W neznam sigurno, nazad u gepektu imo woofer taj MAGNAT, pojacalo MC HUMMER 4X375W za woofer i jos jedno kenwood-ovo pojacalo za one elipse i jos je imo neke standardne zvucnike straga na njega spojeni!
evo i slicica koja od strojke
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... er_(4).rar
mogo bi ga uvest ko oldtimera al je jos premlad, ako je 88. godiste, neznam sad bas kolko je granica za oldtimera al jedan tip je bas nedavno uvezo iz njemacke mercana iz 70.-ih, neznam tocno koje godiste!
sto se tice muzike sad i ja sumnjam da ima 1200W snage, al prije dok je imo BMW 5 (90. godiste) onda je bilo sigurno, imo je naprijed 2 elipse JBL, bile su negdi oko 150W neznam sigurno, nazad u gepektu imo woofer taj MAGNAT, pojacalo MC HUMMER 4X375W za woofer i jos jedno kenwood-ovo pojacalo za one elipse i jos je imo neke standardne zvucnike straga na njega spojeni!
evo i slicica koja od strojke
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... er_(4).rar
Last edited by Dariolo on 29-08-2007, 22:45, edited 1 time in total.
Evo ti tacna cijena: 180,00 EUR (lijevi i desni), imao sam popust pa sam ih platio 135,00 EUR, zajedno sa zmigavcima. Ovo je odlicna cijena uzimajuci u obzir da su obicni, originalni farovi 110 EUR po komadu! bez zmigavaca.
http://20054-fk-automotive.imosnet.de/s ... el+polo+6n
http://20054-fk-automotive.imosnet.de/s ... el+polo+6n
Imam ja opel combo 1,4 u firmi i ne trosi puno, 8-9 litara, a ona moja skala nikad nece potrositi sto naspes, ili ce da stane, ili se nesto pokvari... jako stedljiva
Intel P IV 3.02GHz, RAM 1024MBddr400, Ati Radeon X1650Pro IceQ 256ddr2, HDD Maxtor 80GB 7200rp/m, DVD ROM, DVD RAM, Windows Vista Ultimate
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
hehehe, pa bas u stilu tenka je,
jedan tip ovdje imo je jendu S80-tku i ovaj jedan ga nagovori da se potrka protiv njegovog golfa 3, i na kraju ovaj s volvom se zabije u golfa sazada, od golfa nije ostalo nista skroz ga zgnijecio do sredine, a u ovog volva samo rabijen far i slomljena krambolka ovaj kad je vidio sta je ostalo od golfica, odma sebi kupi taj volvo
sto se tice auta jedno od najsigurnih auta, a i u unutra je ko avion stvarno mi se svidja i drago mi je sto sam starog nagovorio da ga uzme, samo jos moram scekat 18. da ga ja uzmem u sake
jedan tip ovdje imo je jendu S80-tku i ovaj jedan ga nagovori da se potrka protiv njegovog golfa 3, i na kraju ovaj s volvom se zabije u golfa sazada, od golfa nije ostalo nista skroz ga zgnijecio do sredine, a u ovog volva samo rabijen far i slomljena krambolka ovaj kad je vidio sta je ostalo od golfica, odma sebi kupi taj volvo
sto se tice auta jedno od najsigurnih auta, a i u unutra je ko avion stvarno mi se svidja i drago mi je sto sam starog nagovorio da ga uzme, samo jos moram scekat 18. da ga ja uzmem u sake
Hehe, ja sam jednom vidio kako se autolimar muci da ispravi udareni dio. Auto je fakat vrh, po svemu. Jedino mu je cijena mana ali jbg, imat cu ga valjda jednog dana
Intel P IV 3.02GHz, RAM 1024MBddr400, Ati Radeon X1650Pro IceQ 256ddr2, HDD Maxtor 80GB 7200rp/m, DVD ROM, DVD RAM, Windows Vista Ultimate
Pa normalno,zna se da svedani rade najtvrde automobile(citaj najsigurnije) njihov kabrio osvoji isto zvjezdica(na crash testu) ko auto s tvrfim krovom...Jedini automobili iz Europe koji se ne trebaju prepravljati(stavljati veci branici itd) prija uvoza u SAD posto su tamo zesci zakoni o sigurnosti....
Svida mi se njihov dizajn,jednostavan a ima ono nesto
Svida mi se njihov dizajn,jednostavan a ima ono nesto
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
sto se tice cvrstoce i sigurnosti modju najjacim je, al sto se tice cijene i nije nesto pretjerana, nas je S80 2.5D 2000. godiste, full oprema, izaso 19000KM, jest da smo mi to nasli dobro ispod cijene jer takvi se krecu oko 23-24, a benzinci se mogu nac po 20-21000, kad pogledas kakvo auto dobijes za te pare, to je nista, izvana imaju finu liniju samo mi se malo ne svida onaj zadnji kraj, unutra stvarno luksuzno auto koza, navigacija, TV, sve moguce su unjega ubacili