TV PREDAJNIK

Rasprava o el. shemama, pitanja i diskusije. Ako ti treba neka shema, ovdje pitaj.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

Post Reply
harexdanny

TV PREDAJNIK

Post by harexdanny »

Zdravo!
Novi sam ovdje i ima jedno pitanje u vezi TV PREDANJIKA.
Naime kontao sam da kupim neki tv predajnik (ali potrazio bih dozvole) da emitujem vlastiti program.Sad me zanima imam neke sheme ali nemam pojima sta da radim ko ce da mi narapvim tv predajnik ili ako ima neko da ga prodaje.Neznam jel moze da se salje signal preko asusove tv kartice ima ona antena za digitalnu tv i analgonu tv i plus av izlas audio video audion out i ti kalbici neki pa me sad zanima to.

Volio bih da mi pomognete .

Hvala Unaprijed!
MORGAN
Pravo sam se raspisao :)
Pravo sam se raspisao :)

Re: TV PREDAJNIK MOLIM VAS POMOZITE

Post by MORGAN »

Koliki bi ti domet htjeo? :?
Feko
Stariji član
Stariji član

Post by Feko »

harexdanny wrote:... (ali potrazio bih dozvole) da emitujem vlastiti program....
Ako zelis legalno, onda zaboravi sheme i kucne izrade predajnika. Odasiljacka oprema prije dobivanja koncesije i dozvole treba proci tehnicki pregled...a to ti dođu gospoda sa FER-a sa opremom koja kosta 100tinjak tisuća i više eura....tesko da predajnik kucne izrade moze zadovoljiti testove...uglavnom takva oprema se kupuje.
Na crnjaka se mozes "igrati" samo nemoj pretjerati sa snagom da ne bi svirao klavir :lol:
Osim toga analogni siglal je umro...sada da DVB-T u modi :wink:
harexdanny

Post by harexdanny »

MORGA jedno do 5km, a analgni signal nije os umro jer se u Hrvatsko tek postavio DVB-t sad ce doci i kod nas Brzo da ce svi morati imati DVB-t
Eto tako pozdrav od mene :)
Post Reply