gps za mobitel
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
gps za mobitel
imam nokiu i nema gps uredjaj ali bih htjela da da ugradim. cula sam za kompanije kao sto su nav4all i tomtom koje daju i program i uredjaj. tezim prema nav4all posto su mnogo jeftiniji i imaju razne jezike ali neznam bas za koju da se odlucim. trebam pomoc!!
http://www.nav4all.com/site2/www.nav4al ... /index.php
pa vidi ti to, nije GPRS!
pa vidi ti to, nije GPRS!
- m.ivanovski
- Napredujem
Pa ne mislite valda ozbiljno ako je netko stavio US name "mariaxx" da to znaci da je zensko !??
Znate kako je u muskoj populaciji najlakse dobit sve sto trebas !? neznate , pitajte si prijateljice , a kad je net u pitanju stavis US name "marica" i deckima odmah hormoni skoknu i to je to !!
Kd budes "opipa" onda bi mogla i bit velika vijerojatnost da zensko , a ne procita korisnicko ime !!
Sijecam se takvih "majstora" koji su po pay-tv pokusavali "dignut" ono sto s einace placalo [ master kljucevi , dealerski emulatori isl. ] , budite oprezni s US nameima !! Nikad se nezna da van se "marija " ne pretvori ko pepeljuga u "marija" !!
Bilo bi lijepo da i pripadnice suprotnog spola zanima elektronika i da koja navrati , mozda je to bas "marija15" , tko bi ga znao !!???
Znate kako je u muskoj populaciji najlakse dobit sve sto trebas !? neznate , pitajte si prijateljice , a kad je net u pitanju stavis US name "marica" i deckima odmah hormoni skoknu i to je to !!
Kd budes "opipa" onda bi mogla i bit velika vijerojatnost da zensko , a ne procita korisnicko ime !!
Sijecam se takvih "majstora" koji su po pay-tv pokusavali "dignut" ono sto s einace placalo [ master kljucevi , dealerski emulatori isl. ] , budite oprezni s US nameima !! Nikad se nezna da van se "marija " ne pretvori ko pepeljuga u "marija" !!
Bilo bi lijepo da i pripadnice suprotnog spola zanima elektronika i da koja navrati , mozda je to bas "marija15" , tko bi ga znao !!???
buco wrote:Pa ne mislite valda ozbiljno ako je netko stavio US name "mariaxx" da to znaci da je zensko !??
haha,lud si buco! majstor si i za zavjere
ma daj, pa nije to neka tema, da je napisao/la u "antilaser", heee, onda bi mogli razmisljat o tome, tek onda bi taj tvoj post bio kilometarski
Aaaa buco samo tako neispustaj dok lepo neopipas Pa javi sta si napipo neko mora da se zrtvije za ekipu a ti budi dobrovoljac.Moj ptofesor iz tehnickog birao dobrovoljce na sledeci nacin: Ti iz prve klupe i ti iza njega vi ste mi dobrovoljci da li ste razumeli.A ti kazi da nisi razumeo ako smes da vidis koliki kec u dnevniku
@roby44 Ma nije to od loseg vina to je od loseg iskustva !!! Pa mi USnamei nista ne znace, kao ni "osobni podaci" dati na upitniku , nema muskog i zenskom US namea !? Ne radi se o teoriji zavijere nego iskustvu , a bio sam na forumu gdije zaista nemas sto uzet ni nis posebno[ da ga ne reklamiramo] pa su 2 muska clana koristila zenske usname s slikom obicno zgodnog "komada " , razlog !?!? reka bi covijek nema ga ali
kad bi "dosle" muski dio je plesa sambu oko njih "dvije" !! Pa vi vidite !!
Kasnije na sastanku clanova se vidilo da imaji viska mesa di ne treba zenska imat !!
To sam van rekao cisto tako da znate , neki put nemora postajat osobit razlog za takvu "namjestaljku" !!
@stojke pipanje je posao administratora ne moj !! Pucanstvo nesmije pipat prije sefa !!
@marija15 sto ti imas rec !? jel ono 15 godine !???
kad bi "dosle" muski dio je plesa sambu oko njih "dvije" !! Pa vi vidite !!
Kasnije na sastanku clanova se vidilo da imaji viska mesa di ne treba zenska imat !!
To sam van rekao cisto tako da znate , neki put nemora postajat osobit razlog za takvu "namjestaljku" !!
@stojke pipanje je posao administratora ne moj !! Pucanstvo nesmije pipat prije sefa !!
@marija15 sto ti imas rec !? jel ono 15 godine !???