Ako neko ima instaliran Corel i ako mu nije tesko da uradi mirror ove plocice koja je u pdf formatu. Naravno bitno mi je da ostane isti kvalitet i da se ne poremeti dimenzija jer kad se odstampa ovaj pdf to je bas ta velicina.
Mirror treba da bude odozdo na gore a ne sa leva na desno. Ko radi foto postupkom razumece
Ovako je plocica izgubila na kvalitet a i dimenzije prilikom stampanja nisu dobre. Mora u Corel da se otvori pdf uradi miror i vrati nazad u pdf. Tako se ne gubi kvalitet a plocica ostaje u originalnoj velicini za stampanje.
ja sam ti jednom nešto prebacivao...ček da dođem doma, pa ti to prebacim...uglavnom, prebaci se sve u corelu u krivulje, pa onda export u pdf. Ispadne još kvalitetnije od trenutnog, no neke stvari se trebaju popravljati
Ima postavio sam raspored na plocici pa uporedi. Videces u cemu je problem. Ja imam opciju mirror na stampacu ali to je mirror sa leva na desno a meni treba odozdo na gore. Ako radis foto postupak probaj da odstampas na obican papir ovaj miror sto si postavio pa ces videti da je naopako
To se i meni dogodilo kod zrcalnog prebacivanja. Tamo gdje su trebale biti jedinice u LED 7 seg.
nalazile su se tisučice i obrnuto.
Da ne radim novu tiskanu pločicu, riješio sa dodavanjem otpora na jednoj strani pločice,
a na drugoj strani skalper je korigirao vodove. Pogledaj slike u topicu!
Na greškama se uči !!
Dajte ljudi ne budite smiješni, mirror je mirror, tako jako važno kako ćeš okrenuti pločicu/masku.
I u čemu je razlika između predzadnjeg i ovog zadnjeg pdf- (osim rotacije od 180°)
Mirror. Dakle špigla. Pa nije ti to uvijek baš tako svejedno. Špigla okreče uvijek sa leve na desno. A nikad ododgo na gore. Čak i da špiglu okrenemo za 90 stepeni, neče to da uradi.
Hmm... ajme jebeno to razmišljanje o špigli, izpade na kraju da je isto. Ali uistinu nije.