auto radio - kasetofon sa key cardom
treba mi sema spajanja na napajanje i zvucnike posto nema nikakvih zica a ni upustva , takodje na internetu nisam nasao ...
ako neko zna ili moze naci bio bi mu zahvalan
mogucih prikljucaka ima 4 + 4 ,
4 + 4 i
5 + 5 ukupno 16 ako ste razumeli prilkljucci su podeljeni u 3 pregradjena dela jedan ispod drugog
blaupunkt madrid rcm 105
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: blaupunkt madrid rcm 105
evo kako izgleda (uslikano web cam)
blaupunkt madrid rcm 105
Kad si već maznuo tu plavu točku bez kabela, onda se malo potrudi i sam pronađi gdje se što spaja. Pripremi komad papira i olovku. Otvori kutiju plave točke (skini gornji i donji poklopac). Pronađi izlazni integrirac i vidi koja mu je oznaka. Ako je prekriven limićem za montažu, ukloni limić dok ne dođeš do oznake. Kad vidiš oznaku, točno je zapiši na papir. Na Guglu potraži datašit tog integrirca. Kad nađeš datašit, u njemu imaš shemu spajanja tog integrirca. Uz pomoć Ohmmetra pronađi koji priključak ti služi za što. Ako ne uspiješ, plati nekoga tko to zna, a ti se uhvati metle i sjekire.
*RESENO*
ipak uspeo naći šemu spajanja
montirao u komšijin auto RADI
evo ako bi nekom zatrebalo
normalno ne bi baš mogao proći a da nekažem par reči u svoju odbranu ...
ipak uspeo naći šemu spajanja
montirao u komšijin auto RADI
evo ako bi nekom zatrebalo
normalno ne bi baš mogao proći a da nekažem par reči u svoju odbranu ...
NIJE MOJA , NIJE BEZ KABLOVA , NIJE MAZNUTA... kabovi su skinuti pre nego što sam ga uzeo da proverim radi li , pre montaže u auto...Kad si već maznuo tu plavu točku bez kabela
da si ga vidio ne bi to pisao ... znači ostatak je besmislen... jednostavno to sam i ja mislio al kad podigoh poklopac lepo sam ga vratio ..
NIŠTA komšijama ne naplaćujem...plati nekoga tko to zna
i malo uvrede za kraj
... sekire pred zimu , metle NIKADa ti se uhvati metle i sjekire
blaupunkt madrid rcm 105
Nema uvrede Kad počne padati snijeg i zamete ulazna vrata - metla je neizbježna
e izvini ja pomislio na onu metlu od cistacice
za sneg je lopata moze i metla ispred kuce
nema uvrede
za sneg je lopata moze i metla ispred kuce
nema uvrede