MAX232
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- m.ivanovski
- Napredujem
MAX232
Zdravo.Moze li mi neko reci dali MAX232 treba se programirati ili ne.
prvi put se srekavam sa tim IC. Hvala vam unapred.
Marjan , Macedonia
prvi put se srekavam sa tim IC. Hvala vam unapred.
Marjan , Macedonia
- m.ivanovski
- Napredujem
alkohol je jos bolji onda programiras na veliko tako da te zaposle u onaj silicon vally ili nesto slicnostojke369 wrote: Hvala bogu pa nisam naucnik bez zezanja bila neka emisija ali nemogu da se setim svih detalja a ovo sam zapamtio bas me zacudilo ali kao sve ima svoje prednosti i mane ali sam zaboravio sta su ovde mane (da li posle nekog vremena menja strukturu ili tako nesto )
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
Zanimljiva su istrazivanja u sferi bio racunala , i nanosondi ali dosta je to jos daleko od zamijene klasicnog Von Neumanovog racunala. Da ne spominjeno mozak kao vrhunski stroj , san svih snova racunalnih znastvenika, koji je nazalost jos uvijek "crna rupa" tj velika nepoznanica usprkos ulozenom trudu novcu i novijim tehnologijama u proucavanju istog !!
Al "ipak se krece" makar polagano !!
evo ideje povezite svoj mozak sa kompom i upravljajte he he he hebuco wrote:Zanimljiva su istrazivanja u sferi bio racunala , i nanosondi ali dosta je to jos daleko od zamijene klasicnog Von Neumanovog racunala. Da ne spominjeno mozak kao vrhunski stroj , san svih snova racunalnih znastvenika, koji je nazalost jos uvijek "crna rupa" tj velika nepoznanica usprkos ulozenom trudu novcu i novijim tehnologijama u proucavanju istog !!
ali pila bi mosa
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
- MladaNada
- Stariji član
Povezite pin 1 mozga na +5v
Pin 1013951101093 povezite na GND.
Ostatak pinouta mozga mozete vidjeti na stranici
http://www.brainpinout.com
I ja sam gledao to o "vodenoj memoriji" i siguran sam da ima negdje na netu. To znaci da bi akvarijum mogao biti HD sa 100000 terabajta
Koliko vas je kliknulo?Ajde priznajte
Pin 1013951101093 povezite na GND.
Ostatak pinouta mozga mozete vidjeti na stranici
http://www.brainpinout.com
I ja sam gledao to o "vodenoj memoriji" i siguran sam da ima negdje na netu. To znaci da bi akvarijum mogao biti HD sa 100000 terabajta
Koliko vas je kliknulo?Ajde priznajte
da kad ste vec kod ai-jeva ste probali malo neki od...
ja sam se iznenadio malo pricaju ci sa nekima kako zapamte
tokom razgovora sitnice pa te poslje dizu na foru....
imao sam cak i plugin za mirndu koji bi trebao emulirati mene dok nisam za kompom, onda kako mi je miranda spetljana krouz wireless i net nekako uhvati feedback i posvadj se sama sa sobom....
ej trax daj malo vise smajlova i browse za svoj avatar (kako sam zahtjevan... )
ja sam se iznenadio malo pricaju ci sa nekima kako zapamte
tokom razgovora sitnice pa te poslje dizu na foru....
imao sam cak i plugin za mirndu koji bi trebao emulirati mene dok nisam za kompom, onda kako mi je miranda spetljana krouz wireless i net nekako uhvati feedback i posvadj se sama sa sobom....
ej trax daj malo vise smajlova i browse za svoj avatar (kako sam zahtjevan... )