Zdravo dečki,nabavio sam par ploca od elektronika.rs.ba
Materijal valjda pertinax
Sada nacrtao sam vodove tj.veze sa lakom za nokte,ubacio u solnu kiselinu jacine 16%,16 sati je bilo u kiselini i nije skinulo niti 1 mm bakra.
Sta mi predlazete da uradim..Da li je moguće da to nije Bakar nego da je mjesan sa necim...
Pozdrav,Unaprijed Hvala
Evo slike :
http://img829.imageshack.us/img829/17/pertinaks.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Plocica pitanje
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- sindja1204
- Odlično uznapredovao
Re: Plocica pitanje
Mislim da si zaboravio da sipas hidrogen u sonu kiselinu.
Koje treba hidrogen da bude jačine,i koji omjer treba da bude Kiseline i Hidrogena..Hvala..
- sindja1204
- Odlično uznapredovao
Ja radim sa 30 postotnim hidrogenom. Obicno sipam sest delova(cepa od sone kiseline) sone kiseline, dva dela hidrogena i jedan deo vode. Sa ovim odnosom plocica se nagrize za par minuta. Medjutim svako ima svoju formulu mesanja, pa bi bilo najbolje vidis sam sa kojim odnosom dobijas najbolje rezultate.
to se i meni prvi puta dogodilo....ili ako nemožeš nabavit 30% kupiš 12% i staviš ga malo više..
"cuksi" -> "dino_kc"
- Feko
- Stariji član
Moj omjer je 1:2:4 (hidrogen:solna kiselina:voda)
hidrogen 30% iz ljekarne
hidrogen 30% iz ljekarne
j sma prošao sve ljekarne u gradu nisu imali ni 12%-tni čisti
al moram se raspitat,znam jednu koja radi u labosu u Belupu pa mi ona može sigurno to nabavit...
al moram se raspitat,znam jednu koja radi u labosu u Belupu pa mi ona može sigurno to nabavit...
"cuksi" -> "dino_kc"
Plocica pitanje
Je li to ona što joj ime završava slovom "a"