MOLIM DA MI NEKO ODGOVORI I NAPISE POSTUPAK KONFIGURACIJE AIR LIVE IP 1000R INACE IMAM KABLOVSKI INTERNET HS I SADA BI DA PRIKLJUCIM JOS JEDAN PC PA AKO NEKO MOZE DA MI NAPISE POSTUPAK KAKO DA TO SVE ODRADIM DA BI TO SVE TO STIMALO.
MOLIM VAS ZA POMOC!
UNAPRIJED HVALA!
ROUTOR AIR LIVE IP 1000R
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: ROUTOR AIR LIVE IP 1000R
Pa jesi probao spojiti UTP kablom drugi kompjuter sa ruterom?
Imaš ostavljene 4 konekcije, dakle možeš povezati 4 računala u mrežu i na internet preko jednog rutera.
Prouči malo ovo:
http://69.64.87.53/airlive_fileserver/u ... 848346.pdf
Imaš ostavljene 4 konekcije, dakle možeš povezati 4 računala u mrežu i na internet preko jednog rutera.
Prouči malo ovo:
http://69.64.87.53/airlive_fileserver/u ... 848346.pdf
Ne vjeruj u čuda - računaj na njih!
poz iz kablovskog modema utp kabl spoji na ruteru WAN port upali modm iz stuje i ugasi a racunar spoji na LAN bilo koji i trebalo bi da radi , ali sve ti zavisi od provajdera kakvu konekciju imas ppoe ili direktno dobijas IP adres dali koristis username ili ide po mac adresi modema
pozdrav,kod mene ti je konekcija hs internet znaci kablovski internet i valjda je ppoe
malo je komplikovano ako nisi radio slicne stvari prvo sto trebas pristupiti ruteru na adresi 192.168.1.1 mislim da je ta pas je admin admin predpostavljam imao sam ga davno , ono sto bi trebao znati je kakvu adresu dobijas od provajdera staticka ili dinamicka i kad se konektujes na ruter sve ostalo ide postepeno moras malo prelistati upustvo o ruteru sve pise pozz
Hvala ti na odgovoru ali kod mene je problem kada sve kablove prikopcam kako treba znaci povezem modem i rutor a pc1 pc2 sa rutorom ja onda uopste nemam konekcije nemogu da izadjem na internet.Stim da se nemogu uopste konektovati na rutor.
Pozdrav!
Pozdrav!
Ma moras moci spoji jedan pc na LAN 1 I u internet exploreru u aders baru upisi 192.168.1.1 ako je ispravan mora da radi