Punjac za MP4 uredjaj
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Punjac za MP4 uredjaj
Hvala puno za semu, odlicna je, taman za mene! Pa mislio sam da MP4 punim preko tog ispravljaca (punjaca) koji cu pokusati da napravim, jer ovaj moj ne valja (nadam se da sam dobro razumio pitanje).
Evo ti gotova plockica, ista sema sto je 78L05 postavio. Ja sam uradio nekoliko ovakvih i odlicni su
- Attachments
-
- PCB_Regulator_for_78xx.zip
- PCB
- (20.1 KiB) Downloaded 186 times
Ako ćeš koristiti punjač onda iz sheme možeš izbaciti grecov spoj koji ti služi za ispravljanje izmjenične struje.
Ne vjeruj u čuda - računaj na njih!
@Dexter, hvala za plocicu, pomoci ce mi puno!
@78L05,znam za greca Doduse, citao sam ovde na Forumu da se moze i istosmjerna struja propustiti kroz greca. Samo tada se vise ne mora paziti na polaritet... Ipak ako budem koristio punjac, svakako cu izbaciti grec.
@78L05,znam za greca Doduse, citao sam ovde na Forumu da se moze i istosmjerna struja propustiti kroz greca. Samo tada se vise ne mora paziti na polaritet... Ipak ako budem koristio punjac, svakako cu izbaciti grec.
Točno.Doduse, citao sam ovde na Forumu da se moze i istosmjerna struja propustiti kroz greca. Samo tada se vise ne mora paziti na polaritet...
Ne vjeruj u čuda - računaj na njih!
Slucajno sam nasao ovo:
http://www.extremecircuits.net/2010/06/ ... vices.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sema je ista kao i ta koju je 78L05 postavio i plocica koju sam ja postavio, stavi slike kad uradis punjac, i ja cu sebi uraditi jedan, samo da nadjem neki adapter koji mogu prepraviti
http://www.extremecircuits.net/2010/06/ ... vices.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sema je ista kao i ta koju je 78L05 postavio i plocica koju sam ja postavio, stavi slike kad uradis punjac, i ja cu sebi uraditi jedan, samo da nadjem neki adapter koji mogu prepraviti
Odlicna stranica! Pravim cim nabavim 7805 i postavljam slike
stvarno dobra stranica ! i sto je najvaznije vrlo pregledna