Zdravo..Novi sma ovdje na forumu pa bih molio nekoga ko se razumije da mi objasni kako da napravim kliznu kapiju tj. kako na da ugradim motor na kapiju i da se na daljinski otvara..Mozda se nisam dobro izrazio ali elektronika mi nije bas neka jaca strana..Treba mi nesto najednostavnije kako da uradim..
Pa bih molio nekoga ko zna da mi objasni ako niej problem..Sve one forumase tipa ja ugradjujem ili to je skupo ili sta ce ti to nek zaobidju ovu temu..Potreban mi je neko ko ce odmah mi napisati kako najjednostavniej da uradim.Ne treba mi nesto extra nego nesto jednostavno..
Unaprijed se zahvaljujem ko mi god pomogne a onima koji odmognu .......
Pozdrav...
Klizna kapija
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Klizna kapija
Bila tema vec nekoliko puta, i sve detaljno objasnjeno...
Citao samtemu ali nisam mogao nikako rzumjeti..Znaci meni treba ako nekome nije mrsko objasnje sta sve treba..Tj potreban materijal a sto se tice sema is truje to cu povjeriti nekome drugom tj. naci cu negdje drugdje...hvala..pozz
E pa arnes ako pitaš o ugradnji čak i samog motora nemaš šta pitat o daljinskim komandama naj jednostavnije ti je naći nekog tko to radi i završen posaoarnes86[b] wrote:Zdravo..Novi sma ovdje na forumu pa bih molio nekoga ko se razumije da mi objasni kako da napravim kliznu kapiju tj. kako na da ugradim motor na kapiju i da se na daljinski otvara[/b]..Mozda se nisam dobro izrazio ali elektronika mi nije bas neka jaca strana..Treba mi nesto najednostavnije kako da uradim..
Pa bih molio nekoga ko zna da mi objasni ako niej problem..Sve one forumase tipa ja ugradjujem ili to je skupo ili sta ce ti to nek zaobidju ovu temu..Potreban mi je neko ko ce odmah mi napisati kako najjednostavniej da uradim.Ne treba mi nesto extra nego nesto jednostavno..
Unaprijed se zahvaljujem ko mi god pomogne a onima koji odmognu .......
Pozdrav...
Pozdrav
Neznam od kud si ali javi se na PM da tu ne reklamiram firmu i dobit češ sve informacije
Neznam od kud si ali javi se na PM da tu ne reklamiram firmu i dobit češ sve informacije