Zovem se ALiJA, imam 18 god i 1 mjsc, živim u Bihaću i 4. sam razred elektrotehničke škole, smjer elektrotehničar računarske tehnike i automatike.
Od drugog razreda sam se počeo baviti web dizajnom, tako da sad imam oko 2 godine iskustva u tim vodama, dobro baratam sa PHP, PHP + MySql, Css, HTML, JavaScript i ostalim skriptinim jezicima vezano uz web dizajn.
Skoro sam počeo programirati u VB .NET 2008 Express Edition i sada završavam svoj prvi ozbiljniji projekat u njemu (Automatsko Školsko Zvono), a i skoro sam napravio prog za upravljanje sa 2 steppera (regulacija brzine, smjer, simulacija motora...) .
U trećem razredu srednje sam išao na kantonalno takmičenje iz C++ programskog jezika i završio na 13 mjestu od ukupno 40, nije nešto al' eto..
Ugodno sam iznenađen koliko ovdje ima dobrih članova foruma (hvala niho za all pic pločicu !).
Primjetio sam da je smješko zadužen za odgovore na nebulozna pitanja

Svaki put kad se konektujem na internet, prva web stranica koju otvaram je Elektronika.ba i scroll do "Aktivno na forumu", pogledam jel ima šta korisno (uvijek nešto ima) i čitam, i čitam...

Eto toliko od mene, pozdrav!