pozdrav ...imam jedan kvar vec odavno na cd liniji marke philips...naime jedno vrijeme mi nije radio cd i otvorio sam liniju i vidio da se jedan "flert ili flat" kabal nezz tacan naziv otkopcao to sam napravio...ali kada sam ponovno skopcao vratio sve na mjesto pola displeya i lampica nije radilo..malko se samo vidi crvena boja radi, vu metar na njoj u potpunosti se izgubio i traka gdje pise naziv pjesme i tak to...ponovo sam otvarto da vidim sta je i nisam mogo odgonetnut...mozda vi znate u cemu je fol......
ako vam ne bude jasno uslikat cu slike i postaviti...
Display
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- strijelac1
- Napredujem
Display
Elektronika je uciteljica zivota !
-
Re: Display
otvori kapak odozgo on ti opire na displeja ili nesta slicnije dopire na masu...imao sam takav problem samo kod mene se gubio cjeli displey
- strijelac1
- Napredujem
aha...hvala pokusat cu to...usput i da kazem naso sam model linije FW-C28 Philips
- strijelac1
- Napredujem
otvorio sam je skroz skino display skroz...izgleda da su izgorio display....mislim da nema popravke...al me zanima samo odjednom nisam ni opterecavo liniju nista samo odjednom je nestalo.. ???
-
Neznam sta da ti kazem ne pada mi napamet ali cudno je da ne radi pola display jel on zalemjen na plocicu ili je priljepljen sa one gumice???
- strijelac1
- Napredujem
zalemljen je...ali nema nista vise sad ne mogu ni upaliti liniju..kada pritisnem power samo blinkne i ugasi se...jel moguce da se to desi nakon pola sada ..mislim radila je pola sata ali nezz jesam dobro okreno polove zvucnika tj. prikopco sam subwoofer na nju od 250W...i radilo je sve i prije bez ikakovg opterecenja sad nesto radilo samo pola sata i ugasila se sama i nisam je vise mogo ni upalit...
taj display koji ti je na liniji naziva se VFD i kod njega može biti da ti je grijanje za taj display izgorilo ili da ti je ne dobiva dovoljan napon na grijanju
no taj dispaly nemože samo tako lako izgoriti
no taj dispaly nemože samo tako lako izgoriti
- strijelac1
- Napredujem
bilo kako bilo...sad mi ne radi linija...od mog "majstorisanja" kadsam je otvorio nema se sta vidjet unutra display je zalemljn na plocu s druge strane jedan chip ima....nesto elemenata dugmica dioda i to je sve...nemam sta ja tu gledat il pravit...hvala na savjetima..