auto radio problem
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
auto radio problem
Imam sony cdx-gt410u auto radio no u zadnje vrijeme kada je vrijeme toplije radio krči i ima smetnje.dok je temperatura oko 20 manje krči ali prijem nije 100% no kada u autu bude oko 30 on više nije slušljiv koliko ima smetnja.usb i cd rade besprijekorno samo kada prebacim na radio postaju problemi.Molim pomoć...
Re: auto radio problem
Mozda je neki problem sa antenom... Mada ne znam bas da li temperatura moze da utice na antenu, odnosno prijem signala. Onako iz iskustva znam da je npr. na TV-u bolja slika poslije kise, valjda sto ima manje cestica prljvstine u vazduhu. Elem, za neki ozbiljan i bolji odgovor moraces sacekati nekoga iskusnijeg...
Koda mog susjeda na radiu (sonyjevom se uopče) nije čuo zvuk dok su bile one vručine, i sad kako je zahladilo, opet mu je proradilo.
Ja sam imao neki velki radio, http://www.njuskalo.hr/image-w450/auto- ... 808363.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
dao za njega 400 e i za godinu dana je crko.. a nisam uspeo da prikacim makar neki obican, zato sto je prikljucak za ovaj azliciti i komplikovan.
dao za njega 400 e i za godinu dana je crko.. a nisam uspeo da prikacim makar neki obican, zato sto je prikljucak za ovaj azliciti i komplikovan.