Poštovanje
Naletio sam na ovu stranicu
http://www.s100-manuals.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li itko kakva iskustva s njima??? Čine mi se dobi samo neznam dal mi se to samo čini ili zaista moram k psihijatru!
naime tražim po netu i izgleda da samo oni imaju service manual za SONY VPL-ES3 koji mi je trenutno pod nožom ( do daljnjega na ledu dok ne nabavim s manual )
Uglavnom zanima me ako ko ima kakvu stranicu di mogu nać dobrih s-manuala.. ili čak ovaj koj mi trenutno treba ..---->>> PM ( Hvala!)
inače planiram eto ubost jedan paket pa naskidati manuala koliko stignem... a i nisu neki novci.. A eto možda još nekome zatreba!!! čini mi se da su dobro opremljeni!
LP
SERVICE Manual(s)?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: SERVICE Manual(s)?
Ako te interesuje dokumentacija za
imam nesto u elektronskom formatu.
Na pp mi daj mail da ti posaljem to sto imam
imam nesto u elektronskom formatu.
Na pp mi daj mail da ti posaljem to sto imam
Alexa
Re: SERVICE Manual(s)?
Hvala.
vidim da jemaual jako prikladan samo što ni unutra nema baš sva dokumentacija ploča ali nadam se da kontroni signali nisiu iscilirajučeg tipa jer sam onda na j*
Uglavnom hvala na manualu. puno mi je pomoglo.. ako ništa više sada znam rastaviti stvar kak se spada!
Čini mi se da ni nema bolji manual za skinuti od dotičnog.. mogu eto jedino još vidjeti di je greška.. ali lako za to dalje.
Hvala i LP
vidim da jemaual jako prikladan samo što ni unutra nema baš sva dokumentacija ploča ali nadam se da kontroni signali nisiu iscilirajučeg tipa jer sam onda na j*
Uglavnom hvala na manualu. puno mi je pomoglo.. ako ništa više sada znam rastaviti stvar kak se spada!
Čini mi se da ni nema bolji manual za skinuti od dotičnog.. mogu eto jedino još vidjeti di je greška.. ali lako za to dalje.
Hvala i LP