pozdrav
@m.ivanovski, kako si ih dobio?
neko ti je donio kome si rekao ili si narucio?
ja sam bas sinoc nasao u salcburgu neke stanice (pmr) a za par dana mi jedan drugar ide da radi tamo preko ljeta. ako nekoga ineresuje sta je u pitanju...
http://www.stabo.de/seiten/framesetblan ... 0154P9.HTM
inace cijena je 35 eura.
pozdrav
jel neko vidjeo ovo negdje?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- MladaNada
- Stariji član
Jos nesto. NE ISPLATI SE. Svi modeli su 20+ eura , ja se vise volim derati na 500m i imati te pare u dzepu...uostalom imate mobilne...poziv od minutu je 20 centi. Te talkie-walkie koristite najvise jednom sedmicno , to je za ljude kojima posao to zahtijeva ( npr. kad namjestaju interfon , antene , komunikaciju na gradilistu i sl.) , kada bih nesto kupovao (a ne bih) kupio bih onaj kineski , cisto da ga razvalim. Ako ima domet 400m , da svako od vas dvojice proseta po 200m trebalo bi vam cca. 35 sekundi... Razmislite!!!
-
- Odlično uznapredovao
ja konkretno radim sa rashladnim sistemima.
pa ti sad zamisli kako je kad montiras kompresor izvan hale a unutar hale je prostor koji se hladi pa kad moramo da pustimo to u rad ili kad se vrse neke popravke pa da bi samo rekao "ukljuci" treba da predjes 50-100m i da onda trcis nazad da vidis sta se desava.a razmak izmedju nas je par metara ( kroz zid).tako da su ovi tokci za ovakve stvari spas.a inace smo razmisljali da naucimo morzeovu azbuku pa da kuckamo po cijevima da se dogovorimo sta treba. to bi bilo bas originalno,zar ne?!
a inace za tvoji informaciju ove igracke modu da dobace i do nekoliko kilometara na malo "cistijim " terenima.(bez zgrada i betona)
pozdrav svima
pa ti sad zamisli kako je kad montiras kompresor izvan hale a unutar hale je prostor koji se hladi pa kad moramo da pustimo to u rad ili kad se vrse neke popravke pa da bi samo rekao "ukljuci" treba da predjes 50-100m i da onda trcis nazad da vidis sta se desava.a razmak izmedju nas je par metara ( kroz zid).tako da su ovi tokci za ovakve stvari spas.a inace smo razmisljali da naucimo morzeovu azbuku pa da kuckamo po cijevima da se dogovorimo sta treba. to bi bilo bas originalno,zar ne?!
a inace za tvoji informaciju ove igracke modu da dobace i do nekoliko kilometara na malo "cistijim " terenima.(bez zgrada i betona)
pozdrav svima