Ometanje gsm-a
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Ometanje gsm-a
zdravo
znam da je tema bila ali evo opet...bas sam se nesto zainteresovao.
zar nebi bilo moguce ometati samo 20 i nesto kontrolnih kanala na kojima mob uredjaj komunicira sa baznom stanicom.....tako da niko u dometu ne bi imao mrezu?
bas me interesuje
znam da je tema bila ali evo opet...bas sam se nesto zainteresovao.
zar nebi bilo moguce ometati samo 20 i nesto kontrolnih kanala na kojima mob uredjaj komunicira sa baznom stanicom.....tako da niko u dometu ne bi imao mrezu?
bas me interesuje
all your pushs may be poped
cekaj...ja koliko se kuzim....svaka celija ima odredjene (fiksne) frekvencije za kontrolu prometa izmedju mobilnog uredjaja i bazne stanice. na jednoj frekvenciji tog kontrolnog kanala postoji ogranicenje prometa.....
e sada...zar nebi bilo dovoljno samo nafilati kopletan taj promet nekim uredjajem....nebi trebao biti puno jaci od obicnog mobilnog....samo bi trebao generisati dovoljne kolicine prometa...smeca...nesto kao flooding
e sada...zar nebi bilo dovoljno samo nafilati kopletan taj promet nekim uredjajem....nebi trebao biti puno jaci od obicnog mobilnog....samo bi trebao generisati dovoljne kolicine prometa...smeca...nesto kao flooding
all your pushs may be poped
vise se ne sjecam tocno te teorije koliko cega... ali oni komuniciraju sa mrezom nekim frekv na malom razmaku. cak mislim da ih moras vise ometat istodobno. i sigurno ti treba jaci signal jer mob ne prihvaca to ometanje kao signal. nece to prikazat kao signal mreze. brute-force ometanje snagom izlaznog signala.
to je zbog opterecenosti mreze. oni imaju odredeni broj slobodnih kanala. i kad se sve to popuni ti ne mozes nista. a statisticki se procjenjuje koliki ce bit kapacitet mreze jer da se gleda po praznicima 70% mreze bi bilo neiskoristeno. tako da to nema veze s ovim, to je samo do mreze.
a dvije antene... mozda zbog tih duplih frekv, jer nisu iste duzine....
a dvije antene... mozda zbog tih duplih frekv, jer nisu iste duzine....
Moj savijet!
Prvo potraži info o tome kako mobilni telefoni funkcioniraju i o tome kako dobivaju signal. i samo da znaš mogu da te nađu ako ih ometaš (sistem trokuta)
PS. Sretno!
A sto se tiče ometanja ako sta napravis javi da i ja probam ugradit jedan u auto nekome pa da kada sjedne nikada nema signala( kojem profesoru)
Prvo potraži info o tome kako mobilni telefoni funkcioniraju i o tome kako dobivaju signal. i samo da znaš mogu da te nađu ako ih ometaš (sistem trokuta)
PS. Sretno!
A sto se tiče ometanja ako sta napravis javi da i ja probam ugradit jedan u auto nekome pa da kada sjedne nikada nema signala( kojem profesoru)
NEXT GEN!