Ja ti preporučujem da koristiš Google App Engine. Aplikacije (u ovom slučaju web aplikacije - stranice) možeš pisati u Pythonu i Javi. To ti je dosta pogodno i pouzdano, jedini problem je ako ti ustvari hoćeš da koristiš taj hosting za postavljanje fajlova, onda ti ne preporučujem GAE
Inače ti besplatni hostovi nisu za pohvaliti, GAE je jedini koji pruža dobre perfomanse, stranica ti može raditi i pod velikim opterećenjem (veliki broj zahtjeva), šanse su veće da će serveri tvog komercijalnog hosta pasti nego Google-ovi.
Kolko se ja razumijem u taj sajt, na njemu se može "osvojiti" server za neku igricu, ali nigdje ne piše za koju igricu i zvuči malo predobro da bude istinito i to se njima uopće ne isplati. Ja se rađe nebi registrirao na takve sajtove.
Kliknuo sam ti i ja, ali iz iskustva znam da od klikanja nečeš imat posebne koristi, i ja sam kklikao na tako nekim stranicama i oni obečavaju ovo ono a ne dobiješ ništa ili je jako teško dobit te bodove. Pozz
P.S. Evo ja ti preporučam jedan fr*e host ako ti treba, ima gotovo sve, MY SQL, PHP, uostalom najbolje vidi sam. http://www.000webhost.com/" onclick="window.open(this.href);return false;