Ocu da napravim reklamu za firmu tako sto cu LED diode da postavim u obliku znaka i onda one treba da se pale i gase. E sad sve seme koje nalazim nisu bas kao sto zelim . Znak je za teretanu sastoji se iz kruga ii coveka unutar njega. Ocu da se prvo krug polako pali, pa onda polako gasi a za to vreme se covek unutra pali.
Kad se covek upali krug ugasen pa se onda i covek ugasi i onda se sve polako upali pa se sve ugasi i onda se sve to ponavlja. Moze i sema sa samo dve po dve diode i prve dve da predstavljaju krug a druge dve coveka a da moze tu da se doda (redno ili paralelno nebitno) jos koja dioda (msm jos pedesetak dioda ) pa cu ja da ih rasporedim. Hvala unapred.
LED reklama
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: LED reklama
Ili ako bas ne moze ovako kao sto sam zamislio dajte nesto slicno ako zna neko ...
Najbolje da platis nekom da ti to resi sa Pic ili Atmel.
A moze li nesto slicno npr jedno da se pali pa drugo pa onda oba...
- sindja1204
- Odlično uznapredovao
Ja imam plocicu uradjenu za 24 kanala sa otvorenim kolektorom, za led reklame. Program ti mogu napisati, samo reci sta ti tacno treba. A za ostalo se dogovorimo preko PM.
Nasao sam jedno prosto kolo koje moze da posluzi samo me jos interesuje kolki napon mi treba za pokretanje 100 led dioda ? Da li moze da dovedem 220V na greco spoj pa onda dalje da pustam u kolo ?
Spajaj ih po par komada redno, sa odgovarajucim otporom, i onda te grane paralelno. Ja sam koristio 12V, sa napajanja od kompa.
Ja sam pravio neku raklamu kuci od led dioda i koristio sam onu masinicu od svetiljki za jelke i slickih stvari poput one kugle sto sija.Sve se to moze kupiti kod kineza a jeftino je.Neznam dal se ispati praviti.