na sajtu "elektronika.ba"sam video shemu,mini fm predajnika(spijuna).posto sam pocetnik u elektronici ,a imam veliku volju da to sam napravim,moze li mi neko reci koji je koji deo da bih mogao da narucim iste kod "Conrad"-a.odnosno,sta recimo znaci R1,R2,C1,C2,C3......
Pa dobro sad za pocetnika nije komplikovana sema Kupi knjigu mala skola elektronike 5 imas na sajtu www.radioklub.co.yu knjiga je super ja sam i sa njom poceo.ima na sajtu gde se knjiga ima kupiti u Bosni i Hrvatskoj
E neznam stvarno da li oni salju preko a narucio sam knjigu "male tajne velikih majstora" pa cekam da izadje iz stampe
Mrzi me da otvorim novu temu pa pitam ovde da li je neko ovaj predajnik pravio izgleda mi suvise prosto da bi bio dobar A ako je dobar kazite da uzimam delove
@stojke369
i ja sam konto praviti taj predajnik 4W ali mi je nekako isto prejednostavan.
cini mi se nestabilan u frekvenciji.
evo i veronica 1 W seta frekvenciju svaki put kad je upalim za jedno 0,2MHz
a kamoli taj.
neznam.
ja bih ga pravio ,ali nemam dijelove,a mrsko mi ih traziti.
Hvala vam na ovim informacijama.Ubedili ste me da odustanem.Ali meni treba jedan takav uredjaj.Pitao sam mnogo njih da mi prodaju,ali posle tog pitanja vise se niko nije ni javljao.Ne razumem zasto.Moze li mi neko "pomoci" po tom pitanju.
da si u Hrvatskoj ja bi ti prodao bubu ili predajnik kakav pozelis, a preko grane se neisplati, potrazi u nekom oglasu, sigurno ih netko radi i prodaje