Potrebna mi je sema eliminatora vokala.Probao sam jednu semu sa TLo84,ali nije ono sto treba.Imam softver
Vokalrem ,koji sm krakirao ,ali i on puno zavisi od nacina i kvaliteta snimanja.Starije snimke lakse odvaja,ali ove novije ne bas uspesno.Ima li ko od Vas neko drugo resenje da vidim?Hvala
Potrebna sema Vokal eliminator-a
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Potrebna sema Vokal eliminator-a
- Attachments
-
- Vokal eliminate shema.rar
- (60.06 KiB) Downloaded 165 times
Re: Potrebna sema Vokal eliminator-a
Zar se bre omladino niko nije bavio ovime!?
To vam JE KARAOKE SISTEM-pustis pesmu kroz njega i dobijes na kraju samo muziku bez pevaca.Trazim hardversko resenje(elektronsko).Vec imam softversko,ali ne zadovoljava kvalitetom

To je težak zadatak. Zato se netko pametan davno sjetio višekanalnog snimanja. Možda da kontaktiraš izvođače da ti ustupe master-snimak bez vokala 

Smesko,nemam te love
Ali treba mi nesto,kad radim neke prestave.Nadje se neki song,uglavnom radimo instrumentale,pa rezem i sklapam sa Sound Forgeom i dobijam neke teme za predstave.
Inace imam 24 kanalnu SOUNDCRAFT konzolu,sa svem i svacim sto mozes zamisliti,dva PC sa muzickom i jedan iskljucivo za MARTIN LIGHT YOCKEY za 8 moonlighta ,osam farova i 4 dimera sa po 4000W:lol: Mozes da dodjes da snimas,odradis koncert ilil pretstavu,performans -sto ti volja.Jos imam 6000W u piku....
Nasao sam jos jednu semu,mislim da ce biti bolja od ove koju sam postavio.Probacu je pa kazati vam dal vredi

Nasao sam jos jednu semu,mislim da ce biti bolja od ove koju sam postavio.Probacu je pa kazati vam dal vredi