Hvala svima na odgovorima no vidim da nitko jos nije odgovorio na moje pitanje. Više sam našao zahvaljujući svemočnom Google -u. Ukratko prezentaciju sam napravio no sada bi ono što sam naučio želio osobno isprovat u praksi.
Ja ne želim uništit nekome router.
Ja ne želim osobi krast singnal.
Ja ne želim probijat WEP enkripciju.
Ja ne želim prižit meso odašiljačem iz mikrovalne.
Ja ne želim oštetit ništa fizičkim putem.
Ja želim zagušit SVOJ router RF singnalima, bukom kako nebi radio...
Ovo sam našao na nekoj stranici, nemogu se sitit gdje...
Specifikacija 802.11 PHY definira ograničeni broj frekvencija za komunikaciju. Meta napadača je uređaj koji radi po standardu 802.11, a cilj da se on zasiti RF šumovima, odnosno smanji odnos signal-šum do nivoa neupotrebljivog. Ako napadač emitira potrebnu količinu RF šuma, bežični uređaj postaje “utihnut", te više nije u stanju da prihvati valjani mrežni signal. U tom slučaju bi i valjani mrežni signal generirao šum.
Pravljenje ometača na osnovnoj frekvenciji od 2,4GHz je relativno jeftino i lako. Takođe je moguće kupiti i komercijalne uređaje koji mogu daljinski da ugase bilo koju mrežu. Na nesreću, mnogi bežični telefoni koji rade na 2,4 GHz mogu da dođu u interferenciju sa bežičnom mrežom.
@janko
zanimljivo je da i taj uredjaj radi na 2,4 GHz, ali je po svemu sudeći štetan a usto meni nekoristam, nisam vrtlar...
@forum members
Onda jel netko ima ideju kako bi se izradio Wireless jammer ?
Na netu ima na stotine sajtova koji nude prodaju gotovog proizvoda a na internetu ima na tisuče shema ali za GSM jammer, a to me ne zanima rel mene zanima Wireless jammer.
Osim ako je moguče da se GSM jammer -om postigne željeni rezultat za wireless mreže no sumjam.
SVe NajBoLje,
Cokaric