Zna li netko di ima kupiti u zagrebu male slušalice ali stvarno moraju biti što manje.
naime dojadilo mi je uciti u školi koliko ribe se u japanu konzervira,
koliko se izvozi koliko se stavlja u hladnajcu, bla bla..
uglavnom na MP3 player cu staviti snimljene lekcije i samo šaltat "pjesme"
kada mi neko gradivo zatreba.
mislio sam slusalise spojiti s mp3-om s tankom balkrenom zicom koja je skoro pa i nevidljiva.
sada samo trebam naci neke slusalice, koje bi bile manje od onih kojih se
koriste u normalnoj upotrebi.
mozda netko ima bolju ideju?
mini slušalice
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
postoje stvarno male slusalice za ljude sa slabijim sluhom(koji to nezele da se primeti) znaci nije onaj budzasti aparat na uvetu vec je odvojen
od slusalice tankim kablom bas ono sto tebi treba jedino ti ostaje da se obratis prodavnici takvih uredjaja jer ih verovatno prodaju kao rezervni deo
nadam se da bilo koja osoba sa ostecenim sluhom ili bilo koji drugi invalid
ovo nece shvatiti pogresno
od slusalice tankim kablom bas ono sto tebi treba jedino ti ostaje da se obratis prodavnici takvih uredjaja jer ih verovatno prodaju kao rezervni deo
nadam se da bilo koja osoba sa ostecenim sluhom ili bilo koji drugi invalid
ovo nece shvatiti pogresno
Ne bi ti savjetova da činiš to.
Uzmimo ovako:
-Imaš politiku i gospodarstvo u školi
-Imaš DSK* koja ti predaje to
-Imaš DSK* koja je nezasitna pa može srat cili sat (i više po potrebi)
-Svaki 10. sat iz DSK* pisat cete kontrolni (10x45min=450min=7h i 30min čistih govana izasranih by: DSK*)
-Sada uzmi da 1min zauzima oko 1MB pri 128kbps-a
-tribat ce ti MP3 od 512 MB minimalno što i nije neki problem
-Ok, imas sve snimljeno unatoč tome šta pola neces razumit od likova koji su se derali oko tebe dok si ju snima
-Sada ona tebi postavi pitanje "koliko ribe se u japanu konzervira?"
-Sada se ti snađi u gomili svih tih govana...
Ustanovili smo da ti to nece upalit tako lako, ali ako ces koristit taj sistem, bilo bi najbolje da otvoris knjigu i vaznije stvari procitas i snimis. Ako imas mobitel koji podrzava MP3 i bluetooth, kupi bluetooth slušalice i mirna Bosna. Ako te pita šta ti je to reci joj da slabije cujes pa da moras nosit aparat. Popušit ce 99% jer je DSK*. U slučaju da ne popuši reci joj da side na misto ili ce dobit plesku
Da se mene pita, bilo bi ti najbolje naucit samo glavne definicije za dobit 2 i boli te k**** za politiku i DSK*, nebi da ce ti sta znacit u zivotu... Radije se baziraj na stručne predmete, to ti je moj savjet.
*Debela Sisata KurBa (ne pitajte nista... )
P.S. Jos uvik molim pomoc oko onog Toki-Vokija, ne budite govna, ne izadjen li na maturu ubit ce me stari... Pozdrav svima!
Uzmimo ovako:
-Imaš politiku i gospodarstvo u školi
-Imaš DSK* koja ti predaje to
-Imaš DSK* koja je nezasitna pa može srat cili sat (i više po potrebi)
-Svaki 10. sat iz DSK* pisat cete kontrolni (10x45min=450min=7h i 30min čistih govana izasranih by: DSK*)
-Sada uzmi da 1min zauzima oko 1MB pri 128kbps-a
-tribat ce ti MP3 od 512 MB minimalno što i nije neki problem
-Ok, imas sve snimljeno unatoč tome šta pola neces razumit od likova koji su se derali oko tebe dok si ju snima
-Sada ona tebi postavi pitanje "koliko ribe se u japanu konzervira?"
-Sada se ti snađi u gomili svih tih govana...
Ustanovili smo da ti to nece upalit tako lako, ali ako ces koristit taj sistem, bilo bi najbolje da otvoris knjigu i vaznije stvari procitas i snimis. Ako imas mobitel koji podrzava MP3 i bluetooth, kupi bluetooth slušalice i mirna Bosna. Ako te pita šta ti je to reci joj da slabije cujes pa da moras nosit aparat. Popušit ce 99% jer je DSK*. U slučaju da ne popuši reci joj da side na misto ili ce dobit plesku
Da se mene pita, bilo bi ti najbolje naucit samo glavne definicije za dobit 2 i boli te k**** za politiku i DSK*, nebi da ce ti sta znacit u zivotu... Radije se baziraj na stručne predmete, to ti je moj savjet.
*Debela Sisata KurBa (ne pitajte nista... )
P.S. Jos uvik molim pomoc oko onog Toki-Vokija, ne budite govna, ne izadjen li na maturu ubit ce me stari... Pozdrav svima!
hehe, ionako necu imati vise od 3 ali malo si krivo shvatio neke stvari.
ja necu snimati DSK kako prica nego cu snimiti sebe na komp pa prebaciti na mp3.
ima pun k**** toga za uciti i nema sanse da nesto zapamtim od toga
i da dobijem 2. samo neznam di bi trazio te slusalice neznam kakav tip ducana je to. pitat cu u chipoteci mozda oni imaju nesto
ja necu snimati DSK kako prica nego cu snimiti sebe na komp pa prebaciti na mp3.
ima pun k**** toga za uciti i nema sanse da nesto zapamtim od toga
i da dobijem 2. samo neznam di bi trazio te slusalice neznam kakav tip ducana je to. pitat cu u chipoteci mozda oni imaju nesto
EJ AKO IMAS NEKI NOVIJI MOBAC KAO NOKIA 6610I SKINI IZ NJE POLIFONSKI ZVUCNIK ZNACI ONAJ NA KOJEM SLUSAS NEKOGA IMA PROMJER 5 MM ZALEMI ZICE NA NJEGA NA NJEGA STAVI ONU SAMOLJEPLJIVU SPUZVICU MALI PIS I TO TI JE TO NA NJEGA SE FUL DOBRO CUJE MI SE CHINI DA TI JE TO BOLJA IDEA ZNACI ZALJEPIS GA U UHO SA MALIM PISOM SAMOLJEPLJIVE TRAKICE ZNAS NA STA MISLIM CISTO DA SE NE MRDA ILI ISPADNE
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------