Sigurno ste se barem jednom zapitali gdje sam ostavio daljenski?Meni se to cesto dogada Imali iko shemu nekog prijemnika i predajnika tako da na prijemniku mogu aktivirat neku zujalicu ili slicno?Tj kad stisnen botun na predajniku upali se zujalica u prijemniku koji je u daljenskom i ja ga mogu nac
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
Sigurno ste se barem jednom zapitali gdje sam ostavio daljenski?
Ma ajde da je jednom nego po ceo dan trazim daljinski A sinoc je i meni tako nesto palo na pamet :DMoj cale uzme dfaljinski pa umisli da mu je to bezicni tel. i kad ga ostavi negde u kuci..........
Ja sam to iz privjeska prije jedno 5 godina ubacio u daljinski. Vjerujte, stvarno je SUPER. Uvijek ga pronadjem iz prve, samo zviznem!
Nego, tu ima jedna caka. On pocne da svirka non-stop, cim mu se malo baterije isprazne - pobudali. Svira i na govor pa zna malo da izludi. A inace, radi 100% super za pronalazenje daljinskog.
e a sta nije bolja neka finta imas daljinac na kljucevima kada izgubis daljinac od tv-a ili bilo chega na kjucevima pretisnes dugme pa kada ga najdes ga sa drugim ili istim dugmetom ugasis
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
Ma nije mi jasno sta ce van to.
Mozete napravit nekakav uređaj, nije problem, i onda kada zagubite daljinski dogodit ce se to da necete moc ni pronac taj uređaj sta ste napravili...
Onda kada budete trazili nesto sasvim drugo, pojavljivat ce van se cilo vrime pod noson. Tako je to bilo i bit ce...
A sada svi marš u topic "Toki-Voki" jer moran znat koji transformator koristit, to mi je za maturalnu radnju i neman puno vrimena. Isa bi sutra to kupit pa ako nije problem, molim malo pomoći. Tnx!
Ili - sto je jednostavnije rjesenje i ne trosi energiju niti puno kosta, a primijenio sam ga kad sam imao jednu zaboravnu curu koja je stalno zaboravljala kljuceve stana - uzmi komad spage i svezi daljinski za fotelju u kojoj sjedis dok TV gledis, odnosno svezi kljuceve za torbicu.