Imam autoradio sa ekranom koji izlazi van, kupio sam ga vani i radio je ali mu je slika bila malo poremecena tj vidio sam na ekranu dvije slike u jednoj sto nije normalno. Javio sam se osobi od koje sam kupio i ona mi je poslala video kako to mogu rjesiti, ali ja nisam rjesio nego sam napravio jos goru stvar tj sad kad mi se otvori ekran vidim samo bijelo svijetlo a slike nema. Zna li netko sto moze utjecati na vidljivost slike tj koji elektronicki element? Ja sam taj elekt. element vidio i u video linku cete moci pretpostaviti koji je to i ako ga je moguce gdje nabaviti ovdje?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4tVPtsVM47A" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoradio sa ekranom problem
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
-
- Napredujem
Re: Autoradio sa ekranom problem
video je privatan...
Iz iskustva sa takvim radiom problem je bio flat kabal unutra koji je izgubio kontakt pa se je slika bila bijela pa onda dupla itd...
Iz iskustva sa takvim radiom problem je bio flat kabal unutra koji je izgubio kontakt pa se je slika bila bijela pa onda dupla itd...
U ovom video je neki elektronicki element kao neki otpor koliko sam skuzio i nalazi se na onoj plocici, mozda trebas biti registriran da vidis video
ja sam registriran i nemogu gledat...
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Iz iskustva: kako je kolega rekao -flat kabel ili mehanicki oscecen display.Ako ne mozes naci originalni flet kabel pokusaj da prelemis tanju lak zicu(ako je moguce) ,preko flata
napisi mi nick pa cu ti ga poslatrace king wrote:ja sam registriran i nemogu gledat...