suhi ili mokri akumlator
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
suhi ili mokri akumlator
priajtlej mi kupio neki mali motorčić na njemu je original 12 V 7Ah suhi akumlator. ali je kineski i dugo je stajao. ja sam u njega ubacio od 7.2Ah orbiterov HQ akumlator koji mi je stajo godinu dana i ne drži baš struju. može ga upalit jednom i nakon toga više nema snage. sada šta je bolje kupit suhi od 7.2Ah il na kiselinu od 4Ah. oba akumlatora mogu upaliti motor ali problem je njihovo pražnjenje i punjenje. alanser troši oko 30A. koji akumlator bolje podnosi brzo pražnjenje i ne tako brzo punjenje? i prijatelj mi ne planira potrošiti preko 30 km za akumlator
Re: suhi ili mokri akumlator
Ako taj ne planira potrošiti više od 30 kilometara na akumulator, onda nema smisla davati bilo kakvo mišljenje o akumulatoru. Neka pali taj svoj motor na guranje.
ma stavi neku kurblu i kurblaj svaki put kad oces upalit
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Bolje imat kuću u strani,nego dobar akumlatorSmjesko wrote:Ako taj ne planira potrošiti više od 30 kilometara na akumulator, onda nema smisla davati bilo kakvo mišljenje o akumulatoru. Neka pali taj svoj motor na guranje.
a i to što kažeš ima onu potezaljku pa nek ga pali ko motorku ako već neće dat pare. to je mini bike koji nov dođe 200 km. akumlator će vrijedit više nego motor