Već dugo lemim sa "kineskom" lemilicom i odgađam kupovinu prave stvari,
ali eto nadam se da će tome uskoro doći kraj.
Već neko vrijeme razgledavam lemne stanice. U svakom slučaju želim kupiti nešto što će mi trajati i kolko tolko je kvalitetno. Nemam sad financijskih mogućnosti da odvojim 5k KN.
Uglavnom želim kupiti lemnu stanici koja nešto vrijedi, a također bi mi trebala i puhaljka..ili lemilica na vrući zrak, kako vam drago.
Znam da nekolicina ljudi na forumu već ima Gordakove stanice pa me interesira par stvari, kao prvo sama kvaliteta i to ponajviše lemilice jer će se sigurno puhaljka manje koristit, kakva je kvaliteta vrhova, da li sama stanica lupa ili slično (pošto sam na nekim forumima pročitao da su imali problema sa slabo učvršćenim kompresorima i sl.).
Iskreno malo sam skeptičan oko kvalitete i to me dosta brine.
Također me zanimaju vaša mišljenja, da li mi je možda bolje kupiti Wellerovu lemnu stanicu, i onda još neku slabiju lemilicu na vrući zrak.
Svaki savjet je dobrodošao.
GORDAK 952-V
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: GORDAK 952-V
Mene je ova moja weller DS701EC služila bez problema ( 2x staklo, 1x elektronika , i normalno hrpa vrhova)
cca petnaest godinica.
cca petnaest godinica.
Znam..iskreno i ja bi najrađe wellera..ali recimo dati oko 1500KN za lemnu stanicu, pa onda još i za vrući zrak..poprilična je to cifra
A za 100eura ne mozes dobiti bolju od gordaka 952-V.
Mislim koliko para toliko i muzike...
Mene moja sluzi odlicno, nekad izbaci nesto na displeju sto ne znam sta je kada zagreva lemilicu, ali sve je ok.
A kompresor samo stoji na 4 gume. Ali zato odozdo imaju dva sarafa M5, koji sluze da drze kompresor u transportu. Kada stoji na stolu sve je ok.
Kada se nosi treba ih samo zavrnuti, pre upotrebe skinuti...
Mada kako se retko pomera, nista ne smeta...
Mislim koliko para toliko i muzike...
Mene moja sluzi odlicno, nekad izbaci nesto na displeju sto ne znam sta je kada zagreva lemilicu, ali sve je ok.
A kompresor samo stoji na 4 gume. Ali zato odozdo imaju dva sarafa M5, koji sluze da drze kompresor u transportu. Kada stoji na stolu sve je ok.
Kada se nosi treba ih samo zavrnuti, pre upotrebe skinuti...
Mada kako se retko pomera, nista ne smeta...
@bob-znam otprilike kako se kreću cijene wellerica..pa pogodio
@pedja- kakva je sama lemilica i vrhovi..da li se mogu s njom obaviti i precizniji poslovi..te koji se sve nastavci dobiju uz puhaljku
@pedja- kakva je sama lemilica i vrhovi..da li se mogu s njom obaviti i precizniji poslovi..te koji se sve nastavci dobiju uz puhaljku
Vrhovi za lemilicu ok, skoro 2 godine ga imam i cistim samo krpom, i ponekad pastom i to je to.
Za duvaljku 4 okrugla samo.
A lemio sam mikromax(umax) kucista bez ikakvih problema sa njom, Ako se dobro secam naziva...
Za duvaljku 4 okrugla samo.
A lemio sam mikromax(umax) kucista bez ikakvih problema sa njom, Ako se dobro secam naziva...
Hvala na informacijama ako ima još koji savjet neka javi.
Zna li netko možda prodavaonicu negdje u blizini Mostara u kojoj bi se mogao nabaviti gordak?
Evo još jedno pitanje, možda je malo optimistično očekivati odgovor ali neka, da li zna netko neke trgovine elektroničkih komponenti i alata u Beču (može i opčenito u austriji), pošto tamo imam tetu, pa da vidim kako se kreću cijene lemnih stanica?
Zna li netko možda prodavaonicu negdje u blizini Mostara u kojoj bi se mogao nabaviti gordak?
Evo još jedno pitanje, možda je malo optimistično očekivati odgovor ali neka, da li zna netko neke trgovine elektroničkih komponenti i alata u Beču (može i opčenito u austriji), pošto tamo imam tetu, pa da vidim kako se kreću cijene lemnih stanica?
Imam Gordak 952V i zadovoljan sam. Koristim ga iskljucivo za rad sa SMD. Platio sam ga 100 evra a za te pare neces naci bolje sigurno.