e neznam moze li to.
mislis li postom slati.
pa onda platim postarinu vise nego sto vrijedi plocica.
ako moze bez postanskih troskova ,onda super.
nije mi problem platiti plocicu nego je problem troskovi postarine.
i pitanje hoce li oni to uopste poslati.
koliki komad mislis da mi posaljes?
pa to je tanko,kao obicno pismo A4 dimenzija.... sta njih briga jeli to unutra tvrdo ili nije?? to je obicno pismo koje bi morali poslati kao sva ostala pisma a ne kao paket!!
a platit bi trebao samo marke sto idu na pismo!!
@virtualx Sta si ti ono rekao da radis ? koji posao ?
A ti ako neces da te postarina puno dodje sjedi lijepo u bus i do Zagreba ili Sarajeva , pa nes nis platit postarinu !! 100%
a netko je mora platit, ili ti ili trax, ja sam slao iz Hrvatske u Srbiju dvaput (Stojke) i platio sam 2 eura postarinu, mislim da ti to virtualx nije problem, mi u Hrv. kad narucujemo elemente iz bilo koje trgovine, redovno placamo 3,5eura postarinu, neovisno dal narucimo robe za 0,5 ili 100 eura, tako da nema besplatnih stvari, jedino da pokusate iz maxima il kako se vec zove
Ma neces platiti ba skoro nista, najvise 5KM. To nije niti tesko niti veliko, bas je dimenzije one obicne koverte. Ubacicu ti 2 plocice, i ako se bude moglo da primaoc/ti platis postarinu, tako cu i poslati, dobro ste mi dali ideju
Kad smo vec kod slanja stvari postom, zanima me ima li ko preskaler SAB6456? Ako moze da mi posalje, a ja cu platiti postarinu i te stvari. I zanima me kolika bi bila cijena?
E sad bas neznam koliko je u km(kilometrima ) ali je oko 5 evra (470-480dinara) carinski pregled je 195dinara i sve ostalo postarina a paket je tezao 80-90grama
To se NE ISPLATI. Najbolje je poslati autobusom , das vozacu 5km , (2,5 eura) i to je to. Brze je , manje rizicno i jeftinije , a mozes poslati i paket od 5 kila i vise. Cak je moj stari slao neku figuru kuvara , betonsku , od 45-50 kila i nije bilo problema, samo je bio dobro umotan.
@ Mlada Nado pokusao sam ja i autobusom ali nema linija iz mog grada za hrvatsku A razmisljali smo i o golubu pismonosi i o postanskim kocijama i zakljucili da postom saljemo i to ako prime moj paket su primili iz 5-6puta