Izbor lemne stanice

Ako ste početnik ovo je pravo mjesto za vas. Sva opšta diskusija o elektronici i/ili elektrotehnici se treba odvijati ovdje.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Shenda

Re: Izbor lemne stanice

Post by Shenda »

:lol: :lol: :lol:

Koja se prašina digla da bi kupio kinesku kopiju kineske lemilice za 20€... :roll:
... a pun priče kao "da ne baca pare"!

Puno uspjeha u radu ... :wink:
Kosovic
Penjem se :)

Post by Kosovic »

Manje-više, izašla me je dzabe, tako da nije nikakav problem. Nije se digla prašina, jer me je samo zanimalo iskustvo sa ovim ostalima dvema koje sam pomenuo na početku. Da nije ovo ovako ispalo, definitivno bih skupljao pare za Solomona. Nisam uopšte ni pominjao bio Weller-a, niti ERSU, niti bilo šta što je skuplje a odlično, nego ove niskobudzetne. :D
Kosovic

Post by Kosovic »

E, da. To "da ne bacam pare" nisam nigde konkretno napisao, već u jednom od prvih postova sam rekao, kako ne želim da kupim nešto dobro što će mi kupiti prašinu. Baš sam sad pregledao sve postove.
Shenda

Post by Shenda »

Kosovic wrote:Izvinjavam se stvarno na smaranju, ali želim što više da se infomišem, da ne bacim pare.
:?: :?: Kenjaš... :roll:
Kosovic

Post by Kosovic »

Ne kenjam. Pročitaj ceo post majku mu i vidi o čemu se radi. To košta 7080 din i pitao sam jel to Solomon ili kopija i u tom kontekstu sam rekao, ako je kopija neću da bacim 7080din, da odjednom dam, jer toliko nemam u kešu.. Kad već na ovaj način pričamo, ovu CT sam dobio za 1000din keša i ostalo će on i moj ćale da završe (ukupno 2900din).
Shenda

Post by Shenda »

Kosovic wrote: To "da ne bacam pare" nisam nigde konkretno napisao...
Kosovic wrote:Izvinjavam se stvarno na smaranju, ali želim što više da se infomišem, da ne bacim pare.
Iz ova dva quote se vidi da si to ipak negdje konkretno napisao...

Kenjaš :!: :roll:

Btw... sve što daš za to je upravo bacanje para... :(
Kosovic

Post by Kosovic »

:D :D 8) 8)
Locked