wireless kartica (hp compaq 6715b)

Ako ste početnik ovo je pravo mjesto za vas. Sva opšta diskusija o elektronici i/ili elektrotehnici se treba odvijati ovdje.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
hypnottic

wireless kartica (hp compaq 6715b)

Post by hypnottic »

Posto je moj lap riknuo u svakom smislu (acer aspire 3020), uzeo sam od frenda hp compaq 6715b jer ga ne koristi, ali problem je sljedeci sto je on iz tog HP-a uzeo zice za wireless koje su povezane s karticom i stoje u monitoru, zato mi je dao vanjsku antenu koja se povezuje U.FL konektor (na karticu) / RP-SMA (za vanjsku antenu) sve sam modifikacije napravio i nasao mjesto za RP-SMA na lapu i sve je ok, zanima me na koj od onih malih konektora na wireless kartici povezati zicu s U.FL konektorom posto su dva mala konektora na kartici. Trazio sam na google ali sam nasao samo za kartice na kojim pise MAIN i AUX da se vanska antena U.FL (konektor) prikopca na AUX. tu mogucnost imam na starom lapu, ali na HP-ovoj kartici ne pise nista.
Attachments
hp compaq 6715b wireless kartica (za tu karticu me zanima na koje mjesto spojiti U.FL konektor / RP-SMA konektor)
hp compaq 6715b wireless kartica (za tu karticu me zanima na koje mjesto spojiti U.FL konektor / RP-SMA konektor)
110.jpg (98.02 KiB) Viewed 1185 times
acer aspire wireless kartica (uvecano mjesto za U.FL konektore)
acer aspire wireless kartica (uvecano mjesto za U.FL konektore)
105.jpg (111.99 KiB) Viewed 1185 times
acer aspire 3020 wireless kartica
acer aspire 3020 wireless kartica
104.jpg (134.56 KiB) Viewed 1185 times
hypnottic

Re: wireless kartica (hp compaq 6715b)

Post by hypnottic »

zar nitko nezna.... :( F5 :)
Post Reply