PIC na ZIF
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
PIC na ZIF
Moje je pitanje na kojoj od priloženih slika u zip-u je PIC dobro stavljen. Crveni krug je ona udubina ili glava ili kako se to već zove. Hvala!
- Attachments
-
- PIC ZIF.zip
- (80.28 KiB) Downloaded 183 times
Re: PIC na ZIF
Što se tiče mehaničkog stavljanja PIC-a u textool je u redu. Nema zamjerke.
No ako se gleda, a to je važno, treba se poklopiti pin 1. PIC-a sa pinom 1. na textoolu, za određeni PIC.
Znači treba se znati koji je PIC, i gdje se umeče u Textool, bolje rečeno treba se pronači pin 1 na podnožju.
To možemo saznati iz softwarea programatora, ako ima sliku piništa, ili iz upute za programator.
O kojem je programatoru ovdje riječ, nema ni zbora a ni koji je PIC.
Da li si razumio, što treba pogledati odnosno utvrditi, kako bi bilo pin to pin. Ako nije nešto jasno pitaj !
Ajde, prijatelju vidi, pa se oglasi!
No ako se gleda, a to je važno, treba se poklopiti pin 1. PIC-a sa pinom 1. na textoolu, za određeni PIC.
Znači treba se znati koji je PIC, i gdje se umeče u Textool, bolje rečeno treba se pronači pin 1 na podnožju.
To možemo saznati iz softwarea programatora, ako ima sliku piništa, ili iz upute za programator.
O kojem je programatoru ovdje riječ, nema ni zbora a ni koji je PIC.
Da li si razumio, što treba pogledati odnosno utvrditi, kako bi bilo pin to pin. Ako nije nešto jasno pitaj !
Ajde, prijatelju vidi, pa se oglasi!
[URL=https://meettomy.site]Beautiful Womans in your city[/URL]
Hvala na informacijama, instalirao sam programatorov software i odabrao sam svoj PIC i onda mi je pokazao malu ilustraciju koja mi je pokazala gdje što ide i sada sve radi, prepoznao ga je (software PIC). Ponovno hvala.
Koji ti je to programator ?