Adria Route 3.0
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Adria Route 3.0
Zašto su na službenoj Garmin stranici rekli da su predstavili novu verziju karte i obećali update sa njihovih stranica za sve korisnike prije mjesec dana, a toga još uvijek nema??? Jeli možda bilo pa su povukli zbog nečega ili?
Ne vjeruj u čuda - računaj na njih!
Re: Adria Route 3.0
Nova (3.0) verzija je konačno došla i na službene stranice:
http://navigo-sistem.com/update/AdriaRO ... update.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
Sada sam malo pregledao u MapSource-u i prebacio na Garmin uređaj... Što se tiče novina, u Hrvatskoj je ucrtan novi autoput A5 (Sredanci-Đakovo-Osijek), riječka obilaznica, i naravno puno detalja po gradovima, skoro svako selo ima ulice...bar one glavne. Što se tiče Srbije ima sve veće gradove, na Kosovu su samo sela i manja mjesta, nema cesta (izuzev Podgoricu koja ima sve detalje), što se tiče Slovenije, napravljena je mariborska obilaznica, a u Bosni ima isto samo oko većih gradova, recimo, Sarajevo cijelo. Još nisam uspio vidjeti kako radi taj 3D prikaz zgrada na simulaciji rute, ali ni to nije bitno...
http://navigo-sistem.com/update/AdriaRO ... update.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
Sada sam malo pregledao u MapSource-u i prebacio na Garmin uređaj... Što se tiče novina, u Hrvatskoj je ucrtan novi autoput A5 (Sredanci-Đakovo-Osijek), riječka obilaznica, i naravno puno detalja po gradovima, skoro svako selo ima ulice...bar one glavne. Što se tiče Srbije ima sve veće gradove, na Kosovu su samo sela i manja mjesta, nema cesta (izuzev Podgoricu koja ima sve detalje), što se tiče Slovenije, napravljena je mariborska obilaznica, a u Bosni ima isto samo oko većih gradova, recimo, Sarajevo cijelo. Još nisam uspio vidjeti kako radi taj 3D prikaz zgrada na simulaciji rute, ali ni to nije bitno...
Podgorica (ili nekadašnji Tito-zločinac-grad) nije u republici Kosovo
To je glavni grad republike Crne Gore 

Samo malo, tko je rekao da je Podgorica na Kosovu, znam i ja gdje je, tijekom pisanja sam zaboravio staviti zarez, a izgleda da je to pored tebe neoprostivo... 

Iz tvoje rečenice ispada da je Podgorica na Kosovu. To nema veze ni sa zarezom (koji da je stavljen bilo gdje ne bi mijenjao smisao), ni sa mnom.
Da, a ti ideš po forumu i tražiš drugima greške...
Ja sam mlad na ovom forumu, ali stabilizatoru moj mili; druga greška danas.
ovakve svade nemaju smisla..ko misli taj i grijesi..
svoju gresku treba prihvatiti..pokriti se usima i nauciti..i takva se greska vise nece ponoviti
nema osobe na forumu (ni na svijetu) koja nije nikada nacinila pogresku..
netreba brojiti tude pogreske..nego skrenuti paznju na nju..a onaj koji ju je nacinio se netreba ljutiti i svadati nego prihvatiti ispravak i nauciti nesto
svoju gresku treba prihvatiti..pokriti se usima i nauciti..i takva se greska vise nece ponoviti
nema osobe na forumu (ni na svijetu) koja nije nikada nacinila pogresku..
netreba brojiti tude pogreske..nego skrenuti paznju na nju..a onaj koji ju je nacinio se netreba ljutiti i svadati nego prihvatiti ispravak i nauciti nesto
Neznam iz kojeg je kraja. Kod nas je mlado vino dobilo svoju boju. Dobar tek ljudstvo, ja od ena svoju kupicu.