Mikrokontroler
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Mikrokontroler
Pozdrav ljudi.
došao sam skoro na kraj sa izradom svoje CNC glodalice i sad sam zapeo na kontroleru.
Ne mogu da nabavim mikrokontroler AT90s1200,pa bih pitao ako netko ima da mi proda taj kontroler jer u RH ga nigdje ne mogu naći.
I ako bi netko bio voljan da ga programira bio bih sretan.
Ako će ga tko programirat poslat ću naredbe programiranja na pp
Pozdrav.
došao sam skoro na kraj sa izradom svoje CNC glodalice i sad sam zapeo na kontroleru.
Ne mogu da nabavim mikrokontroler AT90s1200,pa bih pitao ako netko ima da mi proda taj kontroler jer u RH ga nigdje ne mogu naći.
I ako bi netko bio voljan da ga programira bio bih sretan.
Ako će ga tko programirat poslat ću naredbe programiranja na pp
Pozdrav.
Re: Mikrokontroler
Hm, to je stariji model Atmelovog proizvoda. Vidi na http://www.kronos.hr" onclick="window.open(this.href);return false; . Čini mi se da sam vidio kod njih nešto od te serije, ali nisam siguran je li to baš taj koji trebaš. Kud si baš na to nabasao, kad na internetu ima i puno drukčijih rješenja za CNC kontroler.
Mislim da imam jedan... isčupan iz nečega tako da ne garantiram ispravnost...
Moram provjeriti u garaži... pa javim!
Moram provjeriti u garaži... pa javim!
- Feko
- Stariji član
Mislim da i ja imam jedan, pa ako Shenda ne nađe...potražim ja
Imaš u Electronic Centru u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.
http://www.electronic-center.hr/product ... ts_id=6751" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.electronic-center.hr/product ... ts_id=6751" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne vjeruj u čuda - računaj na njih!
- Feko
- Stariji član
170 kuna
jebote, je to što je antikvitet
jebote, je to što je antikvitet
Da, puno je, PIC sa takvim karakteristikama ne košta sigurno ni 100 kuna, a možda i isti takav Atmelov...
Ne vjeruj u čuda - računaj na njih!
Hm, tko li je ono proizvođač ovog mikrokontrolera koji se traži .....
- Feko
- Stariji član
hm, na mojem piše Atmel....za druge ne znam
Ja bih htio da mi vi pošaljete taj kontroler,jer shenda nije siguran jeli ispravan.Feko wrote:Mislim da i ja imam jedan, pa ako Shenda ne nađe...potražim ja
Pošaljite mi na pp cijenu pa ćemo se dogovorit.
BTW:Taj kontroler novi ne bi smio koštati iznad 30 kuna,jer u americi košta 5.5 USD,a u americi su elektroničke komponente skuplje nego koda nas.
Pozdra,Viktor Medvedović.
Feko,jel ste vi radili u selku u kutini?
mislim da si se malo zeznuo u vezi ovogaCNC-man wrote: BTW:Taj kontroler novi ne bi smio koštati iznad 30 kuna,jer u americi košta 5.5 USD,a u americi su elektroničke komponente skuplje nego koda nas.
nisam siguran za Hrvatsku ali u Srbiji ( a mislim da oko cene elektronike nema razlike) PIC koji u americi kosta 2,5 $ kod nas kosta preko 10 evra nije bas normalno ali tako je
Onda kupi u Americi!CNC-man wrote:... u americi su elektroničke komponente skuplje nego koda nas.
Razumljivo je da želiš jeftino kupiti ono što ti treba, al' ovo mi liči na "miševe koji su pojeli 3000t pšenice"...
Već sam par puta naručivao iz amerike dijelove i takve iste dijelove sam naručivao u RH i shvatio sam da je u americi roba 10-15% skuplja!!!Shenda wrote:Onda kupi u Americi!CNC-man wrote:... u americi su elektroničke komponente skuplje nego koda nas.
Razumljivo je da želiš jeftino kupiti ono što ti treba, al' ovo mi liči na "miševe koji su pojeli 3000t pšenice"...
pozdrav