MA, evo rijesio sam problem : radi se o slijedecem : ovaj prijemnik jednostavno ne hvata frekvencije
preko 110 mhz i to je sve, mozda hvata ispod 87 mhz, al to ne mogu sa sigurnoscu znati, al sad sam
siguran nakon sto sam jutros potrosio dosta vremena i ispitao sa njim pazljivo prijem signala sa
vise razlicitih bubica koje odasilju na razlicitim frekvencijama( imam ih toliko vrsta da sam prakticki
pokrio cijeli fm spektar od 88- 108 mhz...dakle sve bube koje rade u ovom rasponu se savrseno cuju...
al ove bube koje su podesene iza ili oko 110 mhz ovaj prijemnik jednostavno ne lovi sto i nije cudno
za klasican prijemnik, al za ovaj je prijemnik naglaseno da hvata u sirem rasponu od 86-120 mhz,pa
je bilo i normalno da sam ocekivao da ce hvatati i ove bubice koje su iza 110 mhz, no medutim to ipak
nije slucaj...
p.s. nego jel zna neko na kojoj stanici pustaju ovo :
http://www.youtube.com/watch?v=b085U3yT ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
nigdje ?...vidim ja da moram brzo osnovati svoju piratsku...
stari fm prijemnici
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: stari fm prijemnici
banana
Skrati zavojnicu kod prijemnika, pa če ti iči do više frekvencije. Možeš samo zalemiti komad žice preko dva zavoja, koliko znam imaš zavojnicu na pločici.
Pozdrav, Janko
Pozdrav, Janko
MOram priznati da nisam znao za ovu caku, komad zice preko dva zavoja...u svakom slucaju
hvala ti na ideji, a i na trudu opcenito...
Pozdrav i tebi do novog topica !
hvala ti na ideji, a i na trudu opcenito...
Pozdrav i tebi do novog topica !
banana