Pozdrav svima
Zanima me mogu li ikako iskoristit kameru iz SonyEricsson k510 mobitela.Npr. mogu li ju kako spojit na komp da radi kao web kamera ili sl.
Hvala
Kamera sa mobitela
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Kamera sa mobitela
kratko i jasno...
NE!
odnosno mozes ali bi te djelovi izasli vise nego 5 Web kamera
NE!
odnosno mozes ali bi te djelovi izasli vise nego 5 Web kamera
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
hahahahahaha nemoj zezat ?! sick
bilo je vec puno tema tipa sto da radim sa kamerom iz mob-a i odgovori
su uglavnom bili baci u kantu, nabodi ju na sarafciger...
nije isplativo raditi interface za takvu kameru... mislim da sam jednom davno vidio takvu shemu...
sad kad su web kamere po 100kn tko ce to radit...
interface bi te dosao puno vise, ako bi uopce nasao nekoga tko ce nacrtati shemu...
su uglavnom bili baci u kantu, nabodi ju na sarafciger...
nije isplativo raditi interface za takvu kameru... mislim da sam jednom davno vidio takvu shemu...
sad kad su web kamere po 100kn tko ce to radit...
interface bi te dosao puno vise, ako bi uopce nasao nekoga tko ce nacrtati shemu...
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
Može se iskoristiti postoji program koji veže kameru preko bluetooa.Taj se program instalira na PC,naravno ako mobitel ima bluetoot.
Pozdrav
Pozdrav
a ako nema plavi zub, onda ga žičano povežeš sa PC i opet sve radi za pet.
[URL=https://meettomy.site]Beautiful Womans in your city[/URL]
Postoji program, spaja se preko USB-a ali samo je za Windows Mobile i Symbian, zove se Mobiola Web Camera.
Idi na SparkFun.com i pogledaj njihove kamere u katalogu. Za sve imas primjer kako se sa njima komunicira, pa vidi da nema slucajno u spisku i tvoja kamerica...
Da ne otvaram novu temu, imam sličnu problematiku:
Da il je nekako moguće napraviti(i da li ima gde takva šema) da preko mobilnog vršim nadzor, tj da mobilni bude povezan preko bluetooth-a sa kamerom za nadzor i da to pratim na displey-u mobilnog?
Recimo pala mi je ideja da se 'upare 2 mobilna' tj da budu povezana bluetoothom, stim da jedan snima a na drugi 'šalje' sliku. Da napomenem, nije mi toliko bitan kvalitet slike(snimka)...
Nadam se da nisam bio nejasan
Da il je nekako moguće napraviti(i da li ima gde takva šema) da preko mobilnog vršim nadzor, tj da mobilni bude povezan preko bluetooth-a sa kamerom za nadzor i da to pratim na displey-u mobilnog?
Recimo pala mi je ideja da se 'upare 2 mobilna' tj da budu povezana bluetoothom, stim da jedan snima a na drugi 'šalje' sliku. Da napomenem, nije mi toliko bitan kvalitet slike(snimka)...
Nadam se da nisam bio nejasan