Zanima me sta sve trebam kupitit pri izradi plocica,malo sam citao prijasnje postove i skuzio da trebam flomaster, kiselinu hidrogen..
moze malo vise detlalja, da ne ispadnem glup
ako me prodavac pita kakav tip hidrogena ili koseline trebam.
flomaster alkoholni.
solna kiselina pomijesana sa hidrogenom
solnu kiselinu imas uzeti svagdje u prodavnicama.
obicno je narandzasta flasa plasticna.
hidrogen isto imas u svakoj prodavnici,onaj kozmeticki.
sto jaci to bolje.
ali bolje je da hidrogen uzmes u apoteci ako ima.
znaci ispod 8% neidi.
-------------------------------
e sad mene zanima koja se otpina stvarno koristi za nagrizanje.
citao sam da se koriste neke kuglice koje se otapaju u vodi.
feriklorid jel to to?
gdje ima uzeti tih kuglica.
sumnjam da to ima u apoteci kod nas.
i ako ima kolika je cijena.
jeli jeftinije sa tim ferikloridom u kuglicama ili je jeftinije klasicno sa hcl i hidrogenom?
i kako se pripravlja taj feriklorid.
koliko toga ,koliko vode.
ubacis u feriklorid, kad nagrize sve osim vodova operes pod vodom, pa sa razrjedivacem skines ako ima ostataka flomastera, pospricas sa onim sprejem i lemis
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
Feroklorid ti je bolji za kucnu upotrebu, al je ovo sa kiselinom i hidrogenom jeftinije, samo pazi kad radis budi il napolju, il kod otvorenog prozora...
Uzmes 18% solnu kiselinu u nekoj trgovini ali cistu ja san je nasa u konzumu 1l za nekih 13kn i hidrogen-vodikov peroksid-10-30% u ljekarni ako nemas vezu plati A za vodove na plocici kopiraj na termo foliu stavi na nju papir i peglu namisti na pamuk i peglaj nekih 1-10min .Samo pazi kad miksas hidrogen i solnu:)Budi jaaaaaaaaaaaaaaaaaako oprezan koristi rukavice i napdice(ja ih koristim)