Jeste radili sranja sa baterijama, mislim na tipa: spojit 3 od 9V i onda na jezik itd...
I da, imam pitanje... Te 3 baterije od 9V ne kresnu ni približno kao ono malo smeće iz upaljača, a to je 3 puta manje od baterije... Jel se mogu nekako te 3 baterije "pojačati" da više tresu?
Hvala na odgovorima, nemojte se previše smijati, pojma nemam po elektronici, ali brzo učim
Ako ne znas plesati, najjednostavnije i najbrze ces se nauciti na slijedeci nacin. Uzmi mali transformator 220/6V i njegov primar (220) spoji tankim mekim zicama na prste svojih nogu (jedna zica na lijevu a druga na desnu), a sekundar (6) sa takodjer dvije zice spoji na bateriju u seriju sa tipkalom. Sve kompletiraj da bude cvrsto i da ti stane u dzep, a tipkalo drzi u ruci. Sad brzo stisci tipkalo i plesi (mozda nije lose i da si pustis neku glazbu kao podlogu).
mene je jednom trenhulo ugasen tv.
ja rastavljo tv pokvaren.
i otkacio ja ono sto lici na slusalicu i zaljepi se na ekran ,to jest onaj kabal iz flybacka sto ide na ekran.
i trehhh
u ekranu ostalo visokog napona i mene bogami drmnu.
A za one koji žele biti NAJCOOL potreban je bakreni vodič duljine cca 100m koji onda bacate sa zemlje na žice dalekovoda
Tko prvi pogine on je gubitnik i nije COOL, a onaj koji ostane živ nakon ovog izazova ide na sljedeću razinu, potrebno je na najvećoj livadi za grmljavinskog nevremena trčati sa istim vodičem ali ovaj put konstantno podignutim prema nebu, kada vas spiči grom onda ste NAJCOOL i igra je gotova.
Dobru zabavu
Ako je napad najbolja obrana, onda je obrana najgora obrana!
Knight wrote:A za one koji žele biti NAJCOOL potreban je bakreni vodič duljine cca 100m koji onda bacate sa zemlje na žice dalekovoda
Ali po mogucnosti trazite onaj od 400kV
Knight wrote:
Tko prvi pogine on je gubitnik i nije COOL, a onaj koji ostane živ nakon ovog izazova ide na sljedeću razinu, potrebno je na najvećoj livadi za grmljavinskog nevremena trčati sa istim vodičem ali ovaj put konstantno podignutim prema nebu, kada vas spiči grom onda ste NAJCOOL i igra je gotova.
Ihh.. pa u ovoj zadnjoj igri bar ima sanse da prezivi, za razliku od ove prve