Potpis!Black Angel wrote:Uglavnom.....sudci su stoke a nastavnici koji namjestaju su jos gori.....
Ovo zadnje natjecanje na kojem sam bio je bilo toliko usrano, tako da ću i njega pamtiti. Da počnem. Ja sam na natjecanje išao sa svojim Light Show-om, što je područje elektronike. U toj istoj prostoriji gdje je bila obrana rada, je bila i robotika, maketarstvo i šta ja znam. Oni su to sve strpali pod jedno područje. Ako razumijete što želim reći. I tako, krene sad obrana i predstavljanje radova. Predstavio sam svoj rad, iz područja elektronike. Naravno, u komisiji su bile take budale, tako da su mi kenjali oko svega. (Detalje možete vidjeti OVDJE) Dalje je jedan učenik predstavio svoj rad iz područja robotike. Dalje su se predstavljali radovi iz ostalih područja, maketarstvo i još nešto je bilo, neznam...
I na kraju, kada su bili rezultati, nisam mogao dočekati da čujem svoje ime. Na natjecanju sam bio drugi, područje elektronika. Prvi je bio jedan iz područja robotike i on je išao dalje na natjecanje, u Pulu.
Sad kad bi malo pogledali, ja sam trebao biti prvi iz svog područja, a ovaj što je iz robitike bio prvi, neka bude prvi iz svog područja. Nije mi uopće jasno kakve veze imaju maketarstvo, robotika i elektronika, pa su to sve strpali u JEDNO PODRUČJE?????? Isto je tako netko mogao napraviti extrauberkuldivnuiprekrasnu maketu, i potući sve nas iz drugih područja i biti prvi, drugi da je neko drugi s maketom i npr na kraju elektronika. WTF??
Btw. kružile su okolo svakake priče da je sve namješteno, u što nije teško povjerovati.
Edit : ispričavam se ako sam složio nejasan ili grub text, oči mi se sklapaju i jedva gledam